• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

Bilet Dükkanı, Diyarbakır’da Acenteleriyle Buluştu

Bilet Dükkanı, Diyarbakır’da Acenteleriyle Buluştu
Turizm sektöründeki 30 yılı aşkın deneyimiyle öne çıkan Bilet Dükkanı 23 Mayıs tarihinde Diyarbakır’da acenteleriyle bir araya geldi

TURİZMİN SESİ


Bilet Dükkanı’nın Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki buluşmasına Greenpark Diyarbakır Otel ev sahipliği yaptı. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte, acenteler ödüllendirildi. İş ortaklarına anahtar teslim çözümler sunan Bilet Dükkanı’nın, acenteleriyle birlikte büyümesinin başarısındaki etkisine dikkat çekildi.

Bilet Dükkanı’nın Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki güçlü varlığını ve acenteleriyle olan sağlam iş birliğini gösteren etkinlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Tanrısever, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Akpınar ve çözüm ortaklarından Travelport’un Genel Müdürü Ferit Aksun da yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan CEO Ercan Uzman, Bilet Dükkanı’nın iş birliği ve birlikte büyüme yolculuğuna olan desteğini bir kez daha vurguladı. Uzman, şirketin acenteleriyle birlikte büyük başarılara imza atmanın gururunu taşıdığını belirtti. Ercan Uzman; “Turizm sektörü açısından büyük bir potansiyel barındıran Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde acentelerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Güneydoğu Anadolu'nun zengin kültürel mirası, doğal güzellikleri ve misafirperverliği, turizmde önemli fırsatlar barındırıyor. Türkiye, turizm açısından dört mevsimde de değerlendirilebilecek turistik güzelliklere sahip. Turizmin yaz ayları ile sınırlı kalmaması ve 12 aya yayılması hedefine ulaşmak açısından Güneydoğu Anadolu Bölgesi çok önemli bir potansiyel barındırıyor. Bilet Dükkanı olarak, bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeyi ve ülkemizdeki turizm gelirlerini artırmayı hedefliyoruz.

2024 hedeflerimiz doğrultusunda, 3000’den fazla acente ile çalışıyoruz ve yıl sonunda bu sayıyı 4.500'e çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca, Orta Doğu pazarında ve iş birliği yapacağımız diğer ülkelerde 'akıllı seyahat' satış platformumuzu hizmete sunmayı planlıyoruz. Orta Doğu pazarındaki özel ihtiyaçlara uygun çözümler geliştirerek ve yerel iş birlikleri kurarak stratejik ortaklıklar geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bu hedeflerimize ulaşırken, acentelerimizle olan güçlü bağlarımızı ve iş birliğimizi daha da pekiştireceğiz." dedi.

Travelport Genel Müdürü Ferit Aksun etkinlik ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi; "Türkiye'nin önde gelen online seyahat platformlarından Bilet Dükkanı, teknolojik altyapısında global seyahat teknoloji şirketi Travelport ile iş birliği yapıyor. Bu stratejik ortaklık, Bilet Dükkanı'nın zengin B2B ve B2C platformlarıyla Travelport’un GDS teknoloji uzmanlığını bir araya getirerek, seyahat sektöründe yenilikçi yaklaşımı ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını vurguluyor. Travelport’un kullanıcı dostu arayüzü, zengin içerik kapasitesi, esnek altyapısı Bilet Dükkanı’nın müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi ile seyahat planlama sürecini daha kolay ve hızlı hale getiriyor. Bu iş birliği, her iki şirketin de müşterilere modern ve etkili seyahat çözümleri üretme vizyonlarını güçlendiriyor."

Diyarbakır bölgesinde güçlü bir konumda bulunan Bilet Dükkanı, acentelerin iş süreçlerini daha verimli ve etkili bir şekilde yönetebilmeleri için kapsamlı bir teknoloji platformu sunuyor. 3000’den fazla acente ile çalışan şirket, gelişmiş otomasyon ve rezervasyon teknolojisi sayesinde karmaşık taleplere yaratıcı çözümler üretiyor. Turizm sektöründe yenilikçi ve teknoloji dostu bir sistem kullanarak, acentelerin daha kolay işlem yapabilmesi için hızlı bir satış ekranı sağlıyor. Acenteleriyle birlikte büyümeye ve başarı hikayeleri yazmaya devam eden Bilet Dükkanı, turizm sektöründe yenilikçi çözümler sunarak liderliğini sürdürecek.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21