• BIST 9398.93
  • Altın 4156.188
  • Dolar 38.7915
  • Euro 44.1126
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Antalya 24 °C
  • Ankara 17 °C
  • Türk Vatandaşlarının Yurt Dışı Seyahat Eğilimleri
  • Oya Narin, Termal zenginliğimizi ekonomik değere dönüştürmeliyiz
  • Hizmet Sektöründe Fark Yaratacak Eğitim
  • Türk Vatandaşlarının Yurt Dışı Seyahat Eğilimleri
  • Oya Narin, Termal zenginliğimizi ekonomik değere dönüştürmeliyiz
  • Hizmet Sektöründe Fark Yaratacak Eğitim

Bilecik otobüs bileti aramaları arttı

Bilecik otobüs bileti aramaları arttı
Bedelli askerlik yerlerinin açıklanmasıyla birlikte Bilecik otobüs bileti aramaları %516 arttı

TURİZMİN SESİ


Bedelli askerlik yapacak kişilerin askerlik yerleri ve sevk tarihleri 25 Ocak günü açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından askerlik yerini öğrenenler ve sevk tarihi 8 Şubat olanlar otobüs bileti aramalarına yöneldi. ENUYGUN’un verilerine göre açıklama yapıldıktan sonraki 5 saat içinde otobüs bileti aramaları %40 oranında arttı.  25 Ocak günü bedelli askerlik yapacak kişilerin askerlik yerleri ve sevk tarihlerinin açıklanması, otobüs bileti aramalarının yalnızca 5 saat içerisinde %40 artmasını sağladı.  

Destinasyon bazlı rekor Bilecik’te

Enuygun.com’un sevk tarihinden bir gün öncesi olan 7 Şubat tarihi için otobüs bileti verilerine göre rekor arama artışı Bilecik şehrine ait. Açıklamanın yapıldığı 25 Ocak tarihinde Bilecik otobüs bileti aramaları bir gün önceye göre %516 artış göstererek rekor kırdı. Amasya otobüs bileti aramaları %300, Erzincan otobüs bileti aramaları %200 artış göstererek Bilecik’i takip eden şehirler oldu.  

ENUYGUN Otobüs İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam “Havaalanının olmadığı ya da uçak seferlerinin az olduğu şehirlerde artış var”

Bedelli askerlik açıklaması sonrası otobüs bileti aramalarındaki durumu değerlendiren ENUYGUN Otobüs İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam "Bedelli askerlik yerlerinin açıklanmasıyla birlikte Bilecik gibi havaalanının olmadığı ya da Amasya ve Erzincan gibi sık uçuş gerçekleşmeyen rotalara otobüs bileti aramalarının artması çok normal. Çünkü az sayıda uçuşun gerçekleştiği rotalarda uçuş sayıları talebi karşılamıyor ve insanlar otobüsle seyahate yöneliyor.’’ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21