• BIST 8828.7
  • Altın 2229.822
  • Dolar 32.2881
  • Euro 35.2045
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Bentour Reisen, COVID19 Destek Kredisini Aldı

Bentour Reisen, COVID19 Destek Kredisini Aldı
Bentour Reisen, 2020 yaz sezonuna ve erken start alacak 2021 sezonuna hazırlanıyor

TURİZMİN SESİ


Bentour Reisen, olumlu sonuçlanan COVID19 Destek Kredisi müracaatında bulunarak, kriz döneminde ihtiyaç duyulan likiditeyi sağladı. Bu gelişme ile Bentour Reisen, uzun yıllar boyunca, itina ile oluşturmuş olduğu güçlü ekibini ve kadrosunu, kriz dönemini aşan bir sürede de bir arada tutabilecektir. Bentour Reisen ayrıca, bütçesini de rahatlatma adına alınan tedbirler kapsamında, gerek Almanya da, gerek İsviçre de kısa çalışma uygulaması kararını daha önce almıştı.

BENTOUR REİSEN CEO’SU, DENİZ UĞUR BU KIRİZİ ATLATIP İLERLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Yaşanan bu yüzyılın krizini, elbirliği ile aşabilmek adına, partnerleri ile istişareler içerisinde bulunduklarını dile getiren Bentour Reisen CEO’su, Deniz Uğur: Bu anlamda herkesin amacına hizmet edebilecek ortak kararları alıp, bu kriz döneminde ilerlemeyi hedefliyoruz“ şeklindeki düşüncelerini aktardı.

BENTOUR REİSEN 2021 SEZONUNA HAZIRLANIYOR

Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur: Bu aşamada, kendimizi kısa bir 2020 yaz sezonuna ve erken start alacak bir 2021 sezonuna hazırlamaktayız“ diye çalışmaları hakkında bilgi verirken, „öncelikli odak noktamız; iş yerlerinin korunup, uzun vadede finanse edilmesidir. Ayrıca 2021 ürün portföyümüz için, kapasite çalışmalarımızı sürdürürken, seyahat acenta partnerlerimiz ve nihayetinde tüketicinin de faydalanabileceği, rezervasyonların bir an önce yapılmasını mantıklı kılabilecek, cazip ve güvenilir konseptler üretmeyi hedefliyoruz.

BENTOUR REİSEN TASARRUF TEDBİRLERİ ALDIK

Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati: Elbette Bentour Reisen da bu zor zamanlarda birçok tasarruf tedbirlerini almak zorunda kaldı“ diye açıklamalarda bulunurken; „Daha önce krizden dolayı iptale maruz kalmış rezervasyonlar için ödeme yapılan seyahat acenta provizyonlarının iadesini almayarak, yıllardır işbirliği içerisinde bulunduğumuz partnerlerimize verdiğimiz değerin, sadece sözde kalmadığını göstermekteyiz.“ diyerek, bu sektörde emek verenlerin üzerinden tasarruf etmenin, Bentour Reisen tedbir politikası dâhilinde olmadığını belirtti. 

BENTOUR REİSEN ACENTA PROVİZYONLARININ İADESİNİN ALINMAYACAĞINI DUYURMUŞTU

Mart/Nisan aylarında, bu kalemdeki maliyetinin rakamı 5 hanelere ulaşan Bentour Reisen, henüz krizin başlarında, bu sektördeki ilk Tur Operatör olarak, Acenta Provizyonlarının iadesinin alınmayacağını, kamuoyuna duyurmuştu. Diğer Tur Operatörleri de, daha sonra aynı politikayı izleme kararı almıştı.

BENTOUR REİSEN KRİZ YÖNETİM MODUNDAN, ÜRETME MODUNA GEÇEREK GEÇTİK 

Bentour Reisen ayrıca; strateji, pazarlama ve bilgi işlem bölümlerinde kriz yönetim modundan, üretme moduna geçerek, yakın geleceğe ve sektörde işlerin tekrar açılmasına yönelik isabetli temelleri atmıştır. Şimdiden ürün portföyümüzü 

BENTOUR REİSEN CORONA SONRASI ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ

Corona-sonrası dönemine göre uyarlamaktayız. COVID 19 dan sonra, hayatı yaşama ve bu anlamda elbette seyahat etme alışkanlıklarımız ve şeklimiz de daha farklı olacaktır. Şeklinde görüşlerini dile getiren Göktaş-Rosati; Mevcut işleyişler ile sektördeki ihtiyaçların karşılanması güç olacağından, hizmet edebilmemiz için, her anlamda yaklaşımımızı şimdiden değiştirerek, daha sorumlu ve sürdürelebilinir bir seyahat konseptini devreye sokmamız gerekir“  şeklinde sektörün durumunu değerlendirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21