• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Altın İğne Uygulaması

Altın İğne Uygulaması
Altın iğne uygulamaya başlamadan önce kişilerin mutlaka muayene edilmesi gerekir

TURİZMİNSESİ


Altın iğne bir cihaz yardımıyla uygulanmaktadır. Fakat uygulamaya başlamadan önce kişilerin mutlaka muayene edilmesi gerekir. Muayene anında işlemin cilde uygun olup olmadığı alanında uzman kişiler tarafından belirlenir. Kişi işlem için uygunsa uygulamanın yapılacağı bölge uyuşturulur. Uyuşturma için bir kremden yararlanılmaktadır. Uyuşma süresi ortalama yirmi ila otuz dakikadır. Uyuşma tamamlandığında cihaz ucunda yer alan iğneler cilt üzerinde gezdirilir. Bu aşamada kişi herhangi bir acı hissetmemektedir.

Altın İğne Uygulaması Ne İşe Yarar?

Uygulama cildin bariyerinin güçlenmesini sağlamaktadır. Cilt üzerinde yer alan akneler ve siyah noktalar işlem sonrasında giderilmektedir. Zamanla geçmeyen derin olan gözenekler, çukurlar ve lekeler altın iğne uygulaması sonrasında ortadan kalkmaktadır.

Altın İğne Hangi Mevsimde Yapılır?

Sonbahar ve kış aylarında yani güneşin cilde zarar veremeyeceği zamanlarda altın iğne uygulama gerçekleşmektedir. Uygulama kış aylarında yapılsa dahi kişilerin güneşten korunmaya her zaman için dikkat etmeleri gerekmektedir. Bu süreç iyileşme dönemi boyunca yani işlem sonlandıktan sonra on günü kapsamaktadır. Bu on gün cilt üzerine zarar verecek her öğeden kişilerin kaçınması gerekmektedir.

Altın İğne Fiyatları

Uygulama yapılacak kliniğin ünlülük seviyesi yani tanınmışlık seviyesi fiyatı belirlemektedir. Altın iğne fiyatları için kişilerin merkezler ile görüşmesi ardından seans ve fiyat bilgisi alması gereklidir.

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanmaktadır?

Lazer epilasyon işlemi kadın ve erkeklere uygulanabilmektedir. İşlemin yararlı olabilmesi için kişilerin ergenlik çağına gelmeleri gerekmektedir. Lazer işlemi kadınlar tarafından daha sık tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise kadınlar her ay tüylerini, kıllarını almakla uğraşmak istememesidir. Acısız ve ağrısız bir işlem olduğu için korkmadan kişiler yaptırabilmektedir.

Lazer Epilasyon Nedir?

Kılların üzerine uygulanarak yok olmalarını sağlayan işleme denmektedir. Lazer epilasyon sırasında gerçekleşen işlemlerin tamamında ağrı veya acı hissedilmemektedir. Bu yüzden gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir işlemdir.

Lazer Epilasyon Nasıl yapılır?

Lazer işlemi için kişilerin ilk olarak muayene olması gereklidir. Muayene için kişiler merkeze gider. Muayene anında kişilin kıl yapısına ve ten rengine bakılır. Sonuçlara göre uygulanılacak olan lazer epilasyon için cihaz seçilir. Ardından bölge üzerindeki kıllar kısaltılır. Kısaltma sonrasında bölgeye jel sürülür. Jel üzerine ise cihaz başlığı sayesinde atışlar yapılarak işlem sonlandırılır.

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Lazer epilasyon işlemi yöntemi kullanılan cihaza göre değişiklik göstermektedir. Buz diode lazer, buz başlıklı lazer, iğneli epilasyon ve Alexandre cihazı kullanılmaktadır.

Karbon Peeling Nedir?

Cildin temizlenmesi ve cildin sorunlarının giderilmesi için yapılan işleme karbon peeling denmektedir.

Karbon Peeling Nasıl Yapılır?

Temizleme aşamasında herhangi bir kalıntının bırakılmamasına karbon peeling dikkat edilir. Ardından maske sürülür ve kuruması beklenir. Kurumanın ardından cilt üzerinde bulunan maske su yardımıyla çıkartılır. Son aşamada nemlendirici sürülür ve cildin istediği nem sağlanır.

Karbon Peeling Ne İşe Yarar?

Cilt üzerinde yer alan pürüzler ortadan kalkar, siyah nokta ve sivilceler belirli süre sonrasında temizlenmektedir.

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Yağlı ve aynı zamanda akneli ciltler için tercih edilmektedir. Yanı sıra cilt üzerinde bir pütür veya rahatsız edici bir görünümü olan kişiler için de tercih edilmektedir.

Karbon Peeling Neden Yaptırmalıyız?

Cilt üzerindeki sağlık sorunlarının giderilmesi için uygulanmaktadır. Kişide yer alan ölü hüreler işlem sayesinde ortadan kaldırılmaktadır.

Karbon Peeling Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

Karbon peeling uygulaması kısa bir süre içerisinde tamamlanmaktadır. Tekrarlanabilir bir işlemdir. Cilde zarar vermez. Kısa sürede etkisi görünür. İşlem sonrasında kişiler hayatlarına olduğu yerden devam edebilmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21