• BIST 10759.56
  • Altın 6222.13
  • Dolar 49.9259
  • Euro 55.7152
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Antalya 24 °C
  • Ankara 16 °C
  • GlobeMeets Beşinci Buluşmasının Tarihlerini Açıkladı
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • GlobeMeets Beşinci Buluşmasının Tarihlerini Açıkladı
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı

Alanya’mızda tatil yapan her misafir yurtdışında birer tanıtım elçimizdir” dedi

Alanya’mızda tatil yapan her misafir yurtdışında birer tanıtım elçimizdir” dedi
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Uluslararası tanıtımlar kadar yerinde tanıtım da çok önemli

TURİZMİN SESİ


ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu üyeleri Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez’i ziyaret etti. Misafirlerine Alanya bölgesindeki orman çalışmaları hakkında bilgiler veren Sönmez, kurumlar arasında yapılacak ortak çalışmalarla ilgili turizmcilerle fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretle ilgili bilgi veren ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, turizmin sadece plajlar ve şehir merkeziyle sınırlı kalmaması gerektiğini ve turizmden elde edilecek gelirin kırsal kesime yansıması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

altav-ve-alanya-turistik-isletmeciler-dernegi-(altid)-baskan-yardimcisi-mehmet-dahaoglu,safari.gezi,tatil,turist,antalya,-001.jpgCip safari, paraşüt, oryantiring, trekking, hiking, ipek üretim gezisi, kamp, rafting, kanyon ve mağara turları gibi aktivitelerle turizm hareketliliğinin kırsal kesimlere yansıtıldığını anlatan Dahaoğlu, “Uluslararası tanıtımlar kadar yerinde tanıtım da çok önemli. Alanya’mızda tatil yapan her misafir yurtdışında birer tanıtım elçisi konumunda.

altav-ve-alanya-turistik-isletmeciler-dernegi-(altid)-baskan-yardimcisi-mehmet-dahaoglu,safari.gezi,tatil,turist,antalya,-003.jpgZiyaretimizde ağırlıklı olarak güvenlik unsurlarını ele aldık. Turizm hassas bir sektör. Kazaların ve suistimallerin en aza indirilmesi gerekli. Özellikle doğa sporları aktivitelerinin kayıt altında ve profesyoneller eşliğinde yapılması bu anlamda büyük önem taşıyor. Bu çerçevede ALTAV olarak tüm kurumlarla istişarelerimizi sürdürüyoruz” dedi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21