• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

AKADEMİK TURİZM BÜLTENİ

AKADEMİK TURİZM BÜLTENİ
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği haberleri

TURİZMİN SESİ


HABERLER
M. Zekai Bayer'e Turizme Hizmet Ödülü..
Turizm Gazetecileri ve Yazarlari Dernegi (TUYED), yillardir turizme yaptigi katkilardan dolayi, Muhsin Zekai Bayer'e “Turizme Hizmet Ödülü” verdi. Bayer'e ödülünü TUYED Baskani Kerem Köfteoglu, Istanbul Akgün Otel'de TUROB'un düzenlenen yemekte verdi. Bayer'e ayni gün TUROB Baskani Timur Bayindir da turizme yaptigi katkilardan dolayi bir plaket daha verdi. Aralarinda TUYED'in de bulundugu birçok turizm derneginin kurulusunda emegi bulunan Muhsin Zekai Bayer, ayni gün hem TUYED hem de TUROB tarafindan ödüllendirildi. M. Zekai Bayer, ülkemizde ulusal park kavramının yerleşmesine önemli katkılarda bulunmuş, turizmin rekreasyonel boyutu üzerine çalışmalar yapmış bir araştırmacı olmasının yanı sıra, Turizmi Teşvik Yasası'nı hazırlayan kurulun başkanlığı görevini de yerine getirdi. Orman Bakanlığı'nda Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel-Müdürlüğü'nde Daire Baskanlığı, Orman Umum Müdürlüğü Nesriyat Subesi Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1962-1978 yılları arasında Avrupa Konseyi'nde Doğayı Koruma Komitesi'nde görev alan Bayer, 1982 Anayasası'nı hazırlayan Danısma Meclisi Üyeliği yaptığı sırada Çevre, Orman ve Milli Parklar'a iliskin üç yasanın hazırlanmasında aktif rol aldı. Bayer'in biri İndilizce olmak üzere yayınlanmıs 17 kitabı bulunuyor.

Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması..
Dedeman Toplulugu'nun kurucusu Mehmet Kemal Dedeman'in anisina düzenlenen Mehmet Kemal Dedeman Arastirma ve Gelistirme Proje Yarismasi'nin bu yil besincisi gerçeklestiriliyor. Madencilik ve turizm sektörlerinin gelismesini desteklemek amaciyla düzenlenen yarismada proje basvurulari 1 Eylül'den itibaren alinmaya basladi. Basvurular, Dedeman Holding Pazarlama Iletisimleri Müdürlügü tarafindan 31 Ekim 2008 tarihine kadar kabul edilecek. 2008 yili için, yarismanin turizm dalindaki konu basligi sehir turizminin öneminin giderek artmasina paralel olarak “Türkiye'de Sehir Turizmi; Dünü, Bugünü ve Yarini” seklinde belirlendi.

VII. Araştırma Yöntemleri Semineri IC Santai Otel'de yapılıyor..
2002 yılından bu yana geleneksel olarak her yıl düzenlenen Araştırma Yöntemleri Semineri'nin yedincisi, 28 Ocak - 01 Şubat 2009 tarihleri arasında Belek'te, IC Santai Otel'de gerçekleştirilecek. Beş ayrı seminerin yer alacağı seminer konuları şu şekildedir: Bilimsel Araştırma ve Nicelleştirme (Prof. Dr. Adnan ERKUŞ), Yapısal Eşitlik Modellemesi (Lisrel) (Prof. Dr. Nebi SÜMER), Acadec Writing (Doç. Dr. Metin KOZAK), SPSS ve İstatistik Analizleri (Doç. Dr. Özkan TÜTÜNCÜ) ve NVivo8 ile Nitel Veri Analizi ( Dr. Elif KUŞ SAILLARD). Ayrınüılı bilgi için bkz. http://www.anatoliajournal.com/seminer

Selçuk Üniversitesi Silifke - Taşucu Meslek Yüksekokulu'nun etkinliği..
Selçuk Üniversitesi Silifke - Taşucu Meslek Yüksekokulu 03-06 Kasım 2008 tarihleri arasında "Turizm ve Otelcilik Sektörüne Yönelik Mesleki Eğitimin Çekiciliği" konulu ve çağrı katoloğundaki 384 no'lu grup olarak Avrupa Birliği CEDEFOP Çalışma ziyareti ev sahipliği organizasyonu (CEDEFOP - Study Visit) gerçekleştiriliyor. Avrupa Birliği üyesi 15'e yakın farklı ülkenin Turizm ve Otelcilik eğitimi konusunda uzmanının yer alması beklenen çalışma ziyaretinde, katılımcılara ülkemizde verilmekte olan Turizm ve Otelcilik eğitim sistemi çeşitli kurum ve kuruluşları da kapsayan ziyaretlerle anlatılacak. CEDEFOP Çalışma ziyareti ev sahipliği organizasyonu ile ilgili detaylı bilgiye Selçuk Üniversitesi Silifke - Taşucu Meslek Yüksekokulu ilgili web sayfasından veya doğrudan http://www.alisukru.org/cedefop/index.html adresinden ulaşılabilir.

SKAL International Başkanlığına Hülya Aslantaş seçildi
12 ile 17 Ekim 2008 tarihleri arasında Taipei – Tayvan'da yapılan SKAL International kongresinde 90 ülkede, 22 bine yakın üyeye sahip olan SKAL International'ın başkanlığına Hülya Aslantaş seçildi. SKAL International'ın 76 yıllık tarihinde, ilk kez bir Türk, Skal International'a Dünya Başkanlığı yapacak. 69. Dünya SKAL Kongresi, 12 ile 17 Ekim 2008 tarihleri arasında Taipei – Tayvan'da yapılıyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı kongre sırasında; 14 Ekim (bugün) günü yapılan Dünya Başkanlığı ve Yönetim Kurulu seçiminde, Hülya Aslantaş ile rakibi Nic Racic yarıştı. Oylama sonucunda Hülya Aşlantaş, oyların tamamına yakınını alarak, SKAL Dünya Başkanı seçildi. Hülya Aslantaş, 2 yıl süresince yapacağı Dünya Skal Başkanlığı görevini, mevcut Başkan Philip Sims'ten devraldı.

En fazla atıf sıralamasında 6 Türk araştırmacı
Hong Kong Polytechnic Üniversitesi'nden Prof. Bob McKercher tarafından gerçekleştirilen ve Tourism Management Dergisi'nde (2008, 29, ss. 1226-1232) yayımlanan bir araştırmaya göre, turizm alanında en fazla atıf alanlar sıralamasında 6 Türk araştırmacı yer aldı. 1970-2007 ve 1998-2007 yılları arasında olmak üzere iki dönemde ele alınan araştırma sonuçlarına göre, Muzaffer Uysal her iki dönemde de yer alırken; Turgut Var 1970-2007 yılları arası dönemde; Sevil Sönmez, Şeyhmus Baloğlu, Metin Kozak ve Doğan Gürsoy da 1998-2007 yılları arasını kapsayan dönemde en fazla atıf alanlar sıralamasında yer aldı.

Mersin Üniversitesi Gida Arastirmalari Uygulama ve Arastirma Merkezi Yönetmeligi
Mersin Üniversitesi'ne bagli olarak kurulan Mersin Üniversitesi Gida Arastirmalari Uygulama ve Arastirma Merkezi'nin yönetim, çalisma usul ve esaslarini düzenleyen Yönetmelik, 24 Eylül 2008 tarih ve 27007 sayili Resmi Gazete'de yayimlarak yürürlüge girdi. Yönetmelik'te kurulan Merkez'in amaçlari arasinda; Mersin Üniversitesi'ne bagli fakülte/yüksekokul ve meslek yüksekokullarindaki ögretim elemanlari ile ögrencilere arastirma ve uygulama imkani sunmak, gida endüstrisi ile ugrasanlara hizmet ve egitim vermek, isteyen tüm kurum ve kuruluslar ile tüzelkisilerin ürettigi ve/veya tükettigi gidalarin analizini yapmak, gida üretim ve arastirmalarinda yeni teknolojileri uygulamak, bölgesel ve ulusal problemler için çözüm üretmek, üretim girdileri ve son üründe kalite ve standardizasyon denetimleri yapabilecek alt yapiyi olusturmak, laboratuar ölçeginden isletme boyutuna kadar üretim, planlama ve danismanlik hizmetleri vermek, yurt içi ve yurt disi kisi, kurum ve kuruluslarla isbirligi yaparak ortak projeler üretmek yer aliyor.

TUBİTAK yurtiçi lisansüstü burslara başvuru koşullarını değiştirdi..
Daha önce ilgili programlara başvuru yapmak için aranan lisans not ortalaması ile yüksek lisans not ortalaması kriterleri, YÖK'ün 4'lük sistemdeki ortalamaların 100'lük sistemdeki karşılıkları ile ilgili olarak hazırladığı tablodaki veriler esas alınarak yeniden düzenlendi. Böylece daha önce aranan lisans not ortalaması koşulu, 4'lük sistemde eğitim veren üniversitelerden mezun olanlar için 3.00 yerine 2.92; yüksek lisans not ortalaması koşulu ise 4'lük sistemde eğitim veren üniversitelerden mezun olanlar için 3.20 yerine 3.14 olarak değiştirildi. Bu değişiklik gözönüne alınarak 2210-Yurt İçi Yüksek Lisans ve 2211-Yurt İçi Doktora Burs Programları için 7 Ekim'de başlayan online başvuru süresi 24 Ekim 2008 mesai bitimine kadar uzatıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu..
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı olarak Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kurulması; Millî Eğitim Bakanlığı'nın 24/7/2008 tarihli ve 18466 sayılı yazısı üzerine, 28/3/1983 tarihli ve 2809 sayılı Kanunun ek 30 uncu maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 30/7/2008 tarihinde kararlaştırıldı.

İTÜ Vakfı, Turizm ve Otelcilik Bölümü 19. mezunlarını verdi
İstanbul Teknik Üniversitesi Vakfı bünyesinde yer alan Turizm ve Otelcilik Bölümü, 19. Dönem mezunlarına İTÜ Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle diplomalarını verdi. 19. dönemde 23 öğrencinin mezun olduğu ve ilk üç sırayı Nihal Zuhal, Eray Demirel ve Fatma Akbulut öğrencilerinin aldığı bölümden bugüne kadar 830 öğrenci mezun oldu.

I. ALTİD-Tourexpi Turizm Araştırma Forumu..
I. ALTİD-Tourexpi Turizm Araştırma Forumu, 25 Ekim'de Alanya'daki Goldcity Hotel'de yapılıyor. Forumda, “Best Ager” Küresel turizm ve diğer hizmet sektörlerinin en verimli müşteri kesitini oluşturan 55 yaş ve üstü tüketici grubu üzerindeki görüşler tartışılacak.

Devlet Memurlari Yasasi'nda degisiklik..
Üniversitelerin bazi bölüm ve/veya anabilim dallarindan mezun olanlarin 657 sayili Devlet Memurlari Kanununun 36 nci maddesinin Ortak Hükümler bölümünün (A/4) numarali bendi kapsamina alinmasina iliskin ekli Kararin yürürlüge konulmasi; Maliye ve Milli Egitim Bakanliklari ile Devlet Personel Baskanliginin görüslerine dayanan Kültür ve Turizm Bakanligi'nin 11/7/2008 tarihli ve 127345 sayili yazisi üzerine, adi geçen Kanunun 36 nci maddesinin Ortak Hükümler bölümünün (G) bendine göre, Bakanlar Kurulu'nca 1/9/2008 tarihinde kararlastirildi ve 23 Eylül 2009 tarih ve 27006 sayili Resmi Gazete'de yayimlanarak yürürlüge girdi. Yapilan degisiklik uyarinca; üniversitelerin Arkeoloji ve Sanat Tarihi, Sanat Tarihi,Arkeoloji, Antropoloji, Etnoloji, Hititoloji, Sümeroloji ve Klasik Filoloji (Latin Dili ve Edebiyati, Yunan Dili ve Edebiyati) bölüm ve/veya anabilim dallarindan mezun olanlar 657 sayili Devlet Memurlari Kanununun 36 nci maddesinin Ortak Hükümler bölümünün (A/4) numarali bendi kapsamina alindi.

Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Arastirma Kurumu Yayin Yönetmeligi'nde degisiklik..
Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Arastirma Kurumu Yayin Yönetmeligi'nde Degisiklik Yapilmasina Dair Yönetmelik, 4 Ekim 2008 tarih ve 27014 sayili Resmi Gazete'de yayimlarak yürürlüge girdi.

Girasun Üniversitesi'ne bağlı iki Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kuruldu..
Giresun Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun kurulması; Millî Eğitim Bakanlığının 17/9/2008 tarihli ve 21454, 21456 sayılı yazıları üzerine, 28/3/1983 tarihli ve 2809 sayılı Kanunun ek 30 uncu maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 1/10/2008 tarihinde kararlaştırılmıştır.

Mersin Üniversitesi Erdemli Meslek Yüksekokulu'nda turizm animasyon programı açıldı
Türkiye'de meslek yüksekokulu düzeyinde iki yıllık eğitim veren ilk turizm animasyon programı Mersin Üniversitesi Erdemli Meslek Yüksekokulu'nda açıldı. Mersin Üniversitesi Erdemli Meslek Yüksekokulu Turizm Animasyon Programı bir yıl İngilizce hazırlık eğitimi olmak üzere üç yıllık bir süreci kapsıyor. Zorunlu İngilizce ile birlikte Almanca'nın da yer aldığı ders programında Rusça ise seçmeli dersler arasında yer alıyor. Programdaki kimi derslerin başlığı ise şöyle: Animasyona Giriş, Çocuk Animasyonu, Rekreasyon, Genel Turizm Bilgisi, Hareket Ritm ve Dans Eğitimi, Halk Oyunları, Aerobik-Step, Spor ve Oyun Bilgisi, Konuşma Sanatı ve Tekniği, Komedi Tekniği, Makyaj Tekniği, Kareografi, Sahne Uygulaması, Tiyatro Tarihi, Malzeme Bilgisi.

Turizmi Teşvik Kanunu'nun Cezai Hükümlerinin Uygulanması Hakkında Yönetmelik..
Bu Yönetmeliğin amacı, 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanununda belirtilen cezaların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.
http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/10/20081015-10.htm

Mersin Üniversitesi Turizm Uygulama ve Arastirma Merkezi Yönetmeligi..
Mersin Üniversitesi Turizm Uygulama ve Arastirma Merkezi'nin amaçlarina, faaliyet alanlarina, organlarina ve yönetimine iliskin usul ve esaslari düzenleyen Yönetmelik, 24 Eylül 2008 tarih ve 27007 sayili Resmi Gazete'de yayimlanarak yürürlüge girdi.

Üniversite ders kitapları telif ve çeviri eser ödülleri için başvurular başladı
TÜBA'nın, Türkçe olarak, uluslararası standartlarda ders kitaplarının yazılmasını ya da yabancı dilden her alanda en iyi örneklerin düzgün, anlaşılır ve güzel Türkçe kullanılarak çevrilmesini özendirmek amacıyla başlattığı TÜBA Üniversite Ders Kitapları Telif ve Çeviri Eser Ödülleri için 2009 yılı başvuruları kabul edilmeye başlandı. Ödül programının son başvuru tarihi 1 Aralık 2008 olarak belirlendi.

TÜBA 25 ders kitabını ödüle layık gördü
Akademi'nin ilk kez bu yıl uygulamaya konulan TÜBA Üniversite Ders Kitapları Telif ve Çeviri Eser Ödülleri Programı çerçevesinde toplam 25 eser ödüle layık görüldü. Doğa, Mühendislik, Sağlık ve Sosyal Bilimler alanlarında 11 eser Telif ve Çeviri Eser Ödülü'nü kazanırken, 14 esere Kayda Değer Eser Ödülü (Mansiyon) verilmesi uygun bulundu. http://www.tuba.gov.tr/index.php?id=404

16. Dünya Verimlilik Kongresi (WPC) ile Avrupa Verimlilik Konferansi (EPC) 2010 yilinda Türkiye'de yapilıyor..
16. Dünya Verimlilik Kongresi (WPC) ile Avrupa Verimlilik Konferansi (EPC) 2010 yilinda Türkiye'de yapilacak. 22 – 24 Eylül 2008 tarihleri arasinda Güney Afrika'nin Sun City kentinde düzenlenen 15. Dünya Verimlilik Kongresi'nde, ülkemizin yani sira Çin ve Hindistan'in da aday gösterildigi 16. Dünya Verimlilik Kongresi'nin 2010 yilinda Avrupa Verimlilik Konferansi ile birlikte Türkiye'de yapilmasina karar verildi.

Resort Dergisi'nin Ekim 2008 sayısı çıktı..
Aylık Turizm ve Seyahat Endüstrisi Dergisi Resort'un Eylül sayısı çıktı. Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) ile Ekin Yayım Grubu'nun işbirliğinde yayınlanan derginin yeni sayısında turizm sektörü ile ilgili araştırma, değerlendirme ve haberler yer alıyor.

Medikongre dergisisin Eylül 2008 sayısı çıktı..
Aylık Tıp Toplantıları ve Kongre Turizmi Dergisi Medikongre'nin Eylül 2008 sayısı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Derginin yeni sayısında son dönemde düzenlenen kongrelere ilişkin haberlerin yanı sıra hizmete giren yeni kongre otelleri ile ilgili bilgiler de yer alıyor.

Turizm Dünyası Dergisi'nin yeni sayısı çıktı..
Turizm Ekonomisi ve Yatırımları Dergisi Turizm Dünyası Dergisi'nin Eylül 2008 sayısı yayınlandı. Derginin yeni sayısında turizm sektörü ile ilgili haber ve değerlendirmelerin yanı sıra önde gelen turizmcilerle yapılmış söyleşiler de yer alıyor.

Otobüs Dünyası Dergisi..
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) tarafından yayınlanan yayınlanan Otobüs Dünyası Dergisi'nin yeni sayısı (Yıl: 3, Sayı: 19) geçtiğimiz günlerde çıktı. Dergide otobüs işletmecilerini ilgilendiren haber ve değerlendirmeler yer alıyor. Dergide, hizmete giren yeni otobüs işletmeleri ve yenilenen otobüs filoları ile ilgili haberler de yer alıyor.

Turizm Aktüel Dergisi'nin yeni sayısı..
Kent Turizm Araştırmaları ve Yayıncılık tarafından yayınlanan Turizm Aktüel Dergisi'nin Ağustos-Eylül 2008 sayısı geçtiğimiz günlerde çıktı. Turizm Aktüel Dergisi'nin yeni sayısında yeni otel işletmeleri ile ilgili tanıtım ve haberlerin yanı sıra sektörel gelişmeler üzerine değerlendirmeler yer alıyor.

Turizm Gastronomisi ve Yaşam Dergisi Food in Life'ın yeni sayısı
Food in Life Gastronomi ve Yaşam Dergisi'nin Ekim sayısı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yeni çıkan ürünleri, sektördeki değişiklikleri, etkinlik haberlerinin yer aldığı Food in Life'in ekim sayısında, sektörün önde gelen yöneticilerinin ve gurmelerin makaleleri de yayımlandı.


TAMAMLANAN TEZ CALIŞMALARI (Bölüm sorumlusu: Hatice GÜCLÜ)
Aciklama: "Tamamlanan Tez Calismalari" ve "Devam Eden Tez Çalismalari" bölümleri, Kasim 2005 tarihinden itibaren Hatice GÜCLÜ NERGIZ tarafindan hazirlanmaktadir. Tez calismalari ile ilgili duyurularinizi "hguclu@anadolu.edu.tr" veya hguclu@adu.edu.tr" adresine göndermenizi bekliyoruz. Tamamlanan tez calismalarinin özleri Anatolia: Turizm Arastirmalari Dergisi'nin izleyen sayisinda yayimlanmaktadır.

Hüseyin ALKIŞ
Frederıck Herzberg'in Çift Etmen (Hijyen – Motivasyon) Kuramının İşgörenin İş Tatminine Etkisi ve Otel İşletmelerinde Bir Uygulama
Doktora Tezi
Danışman: Doç. Dr. Yüksel ÖZTÜRK
Ankara: Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü
Kabul Tarihi: Eylül 2008

Bayram SEZEN
Örgütlerde Kadın Çalışanların Karşılaştıkları Cam Tavan Engeli: Orta ve Büyük Ölçekli Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
Yüksek Lisans Tezi
Danışman: Yrd. Doç. Dr. Şule AYDIN TÜKELTÜRK
Çanakkale: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü.
Kabul Tarihi: Eylül 2008


YENİ YAYINLAR
Endüstriyel Yiyecek Üretimi
İkinci Baskı
Prof. Dr. Fermani MAVİŞ
Ankara: Detay Yayıncılık
ISBN: 978-975-8326-61-7
16x24 cm., 248 sayfa
Fiyatı: 8,50 YTL

Genel İşletmecilik
Birinci Baskı
Editör: Prof. Dr. M. Mithat ÜNER
Ankara: Detay Yayıncılık
ISBN: 978-9944-223-62-1
16x24 cm., 480 sayfa
Fiyatı: 17,50 YTL

Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi
Prof. Dr. Meryem Akoğlan Kozak
Altıncı Baskı
Ankara: Detay Yayıncılık
14,5 x 21,5 cm., 256 sayfa
ISBN: 978-975-8326-18-1

Turizm Ekonomisi
Dr. Ozan Bahar, Dr. Metin Kozak
İkinci Baskı
Ankara: Detay Yayıncılık
16 x 24 cm., 240 sayfa
ISBN: 978- 975-8969-67-6
Fiyatı: 8,50 YTL.

Turizm Hukuku
Prof. Dr. Faruk Andaç
Üçüncü Baskı
Ankara: Detay Yayıncılık
16 x 24 cm., 344 sayfa
ISBN: 978- 975-8969-00-5
Fiyatı: 13,50 YTL

Turizm Hukuku ve Mevzuatı
Editör:Hüseyin Yıldırım Yazarlar: Dr. O. A. Kurgun, Dr. A. Yaylı, Dr. M. S. Selvi, Dr. A. Gökdeniz
Üçüncü Baskı
Ankara: Detay Yayıncılık
16x24 cm., 448 sayfa
ISBN: 975-8969-97-5
Fiyatı: 13,50 YTL.


GÖREVE ATANMA
Başkent Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Doğan Yaşar AYHAN atandı.

Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu müdürlüğü görevine Prof. Dr. Güven SEVİL atandı.

Doç. Dr. Yüksek ÖZTÜRK, Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevine atandı.


Hazırlayan: Nazmi KOZAK, Yüksekokulu

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21