• BIST 12385.61
  • Altın 6786.65
  • Dolar 43.4792
  • Euro 51.5667
  • İzmir 0 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Antalya 5 °C
  • Ankara -9 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

AHL’DE RUS UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI

AHL’DE RUS UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI
Atatürk Havalimanı'nda bir Rus uçağı pistten çıktı. Pisti aşan uçağın, çamura saplanarak sahil yoluna çıkmaması muhtemel bir faciayı önledi.
TURİZMİN SESİ
Alınan bilgiye göre, Ukrayna'dan havalanan Doneks Havayolları'na ait uçak, 45 yolcusuyla Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak üzere alçaldı. 06-24 numaralı pist için iniş izni alan uçak, iddiaya göre gerekenden çok geç bir şekilde piste teker koydu.

Bu nedenle hızını alamayan uçak, pistin yeterli gelmemesi üzerine tarlaya doğru yöneldi. ILS ışıklarına 15 metre kala ön iniş takımları çamura saplanan uçak, güçlükle durabildi. Uçağın, metrelerce uzaktaki sahil yoluna çıkmaması muhtemel bir faciayı önledi.

Yapılan inceleme sonunda uçağın dikmelerinin zarar görmediği belirlendi. Bunun üzerine kısa sürede piste çekilen uçak, bakıma alındı.
Olayın ardından, büyük panik yaşayan uçak yolcuları görevliler tarafından terminale alındı. Aynı pistte daha önce de benzer kazalar meydana gelmişti.
Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21