• BIST 11162.7
  • Altın 5750.162
  • Dolar 42.44
  • Euro 49.3272
  • İzmir 17 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Ankara 14 °C
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • 2026 Kruvaziyer Sezonu İçin Erken Rezervasyonlar Başladı
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • 2026 Kruvaziyer Sezonu İçin Erken Rezervasyonlar Başladı

10 TIR DOLUSU MALZEME YOLA ÇIKTI

10 TIR DOLUSU MALZEME YOLA ÇIKTI
İstanbul da bulunan 12 CHP'li Belediyenin oluşturduğu Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği'nin depremzedelere ulaştırmak için topladığı yardım malzemeleri ile dolu 10 tır yola çıktı

TURİZMİN SESİ


İSTANBUL- Van'da meydana gelen depremin hemen ardından Depremzedelere Yardım Kampanyası başlatan SODEM üyesi 12 CHP'li belediye, vatandaşların katkılarıyla oluşturulan yardım kolililerini yola çıkardı. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün Kadıköy'den yolculadığı yardım tırlarında Kadıköy, Kartal, Beşiktaş, Avcılar, Sarıyer, Adalar, Ataşehir, Maltepe, Büyükçekmece, Bakırköy, Silivri, Çatalca Belediyelerinin topladığı yardım malzemeleri bulunuyor.

Van depreminin ardından kısa sürede organize olarak yardım kampanyası başlattıklarını, vatandaşların katkıları ve gönüllülerinin çalışmasıyla koliler oluşturup deprem bölgesine gönderilmeye hazır hale getirdiklerini kaydeden Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, yardımların Van'da dağıtımını orada incelemelerde bulunan CHP'li belediye başkanlarının organize edeceğini belirtti. Öztürk şunları söyledi: “Depremin yaralarını sarmak için el ele verdik. Vatandaşlarımızın bize ulaştırdığı yardım malzemelerini twiter, facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde buluşup gelen gönüllülerimiz koliledi. Kolilerde Kızılay'ın belirlediği su, ilaç, serum, hijyenik malzeme, mama, çocuk bezi, her türlü kuru gıda, kışlık giysi, battaniye ve yorgan gibi malzemeler var. 10 tır dolusu malzemeyi bugün sevgi ve selamlarımızla yolculadık. Yardımlarımız devam edecek destek veren herkese teşekkür ediyoruz”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21