• BIST 8828.7
  • Altın 2229.822
  • Dolar 32.2881
  • Euro 35.2045
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Rıza Perçin, TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanlığına Aday!

Rıza Perçin, TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanlığına Aday!
TÜRSAB’da seçim heyecanı yaklaştıkça, BTK’lar da yeni dönem adayları da belli olmaya başladı

TURİZMİNSESİ


Antalya’da TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanlığı’nı başarı ile yürüten Rıza Perçin yeni dönem için Akdeniz BTK Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Rıza Perçin, Akdeniz Bölge BTK’yı ziyaret ederek, Başkan Ferit Turgut ile bir araya geldi. Görüşmede mevcut başkan Ferit Turgut, yeni dönem için aday olmayacağını açıklarken, desteklerini Rıza Perçin’den yana kullanacaklarını söyledi.

riza-percin-002.jpg

Birlikte çalıştık, TÜRSAB’ı bölgede bilinir görünür hale getirdik!
TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Ferit Turgut yapığı açıklamada iki dönem boyunca yaptıkları çalışmaları özetledi. Turgut, “2018 yılında TÜRSAB’da göreve başladığımız zaman, özellikle çalışanların motivasyonları ile ilgili, çalışanların ödenmeyen maaşları ile ilgili ve TÜRSAB’ın temsil edilememesi ile ilgili ciddi sorunlar ile karşılaştık. Biz bu örümcek ağlarını bir buçuk yılda çözmeye çalıştık. Kısa sürede de başarılı olduk. Rıza Başkanımız ve diğer bölge başkanlarımız ile birlikte bölgede valiliğimizde, kaymakamlıklarda, belediyelerde ve birçok etkinliklerde hep beraber TÜRSAB’ı bilinir, görünür hale getirdik. Benim yetişemediğim yerde Rıza Başkanım yetişti, O’nun yetişemediği yere de biz yetiştik. Bunda da başarılı olduk. Biz 2018 yılında göreve geldiğimiz gün tahtaya yazdığımız hedeflerin hepsine ulaşmış bulunuyoruz. Bu konuda ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımız özellikle pandemi döneminde özveri ile çok ciddi çalışmalar yaptılar. “dedi.

Rıza Başkanı destekliyoruz, başarılar diliyoruz!
TÜRSAB’da yeni bir  seçim dönemi başladığını belirten Ferit Turgut, Rıza Perçin başkanının Akdeniz Bölge’de aday olduğunu ve kendisini desteklediklerini söyleyerek “ Rıza Başkanımızı, çalışmalarını bildiğimiz genç yetenekli atik bir arkadaşımız olduğu için destekliyoruz. Kendisi Akdeniz Bölgeye bir vizyon katacaktır. Bizde bu vizyonu gerçekleştirecek olan Rıza arkadaşımıza bu bayrağı devretmek isteriz. Destekliyoruz. Hayırlı olsun.” Dedi. Yeni bir dönem başladığını da sözlerine ekleyen Başkan Ferit Turgut, üçüncü bir dönem için olmayacaklarını daha önce de söylediklerini belirterek, “Bu yeni dönemde Rıza Perçin başkan genç dinamik yapısı ile yeni vizyonu ile Akdeniz’de yeni bir değer katacaktır. Bu bayrağı teslim almasından büyük bir mutluluk duyacağız. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz. Biz ikinci dönem seçildiğimizde, üçüncü dönemde olmayacağımızı zaten arkadaşlarımız ile beraber karar vermiştik. Hatta bu karar ve bildirimlerimiz içinde Rıza Başkanımız ile birlikte konuşmuştuk. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla,hep beraber bu üçüncü dönemi, hedeflerimizi tamamladığımız için bir taraftan mutluyuz, diğer taraftan da yeni hedefleri olan arkadaşımız Rıza Perçin’e de başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Ferit Turgut Başkanıma çok teşekkür ediyorum!
Ziyarette açıklamalarda bulunan TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin, “ Yaklaşık dört yıldan bu yana TÜRSAB Batı Antalya Bölgesinde başkanlık yapmaktayım. Bu dönem TÜRSAB Akdeniz Bölge Başkanlığına adayım. Arkadaşlarımız ile birlikte bu kararı verdik. Akdeniz Bölge Başkanlığını iki dönemdir yapan Ferit Başkanımız ile birlikte bu dönemde birlikte çalışmalar yaptık. Bütün Bölgele başkanlarımız ve çevre illerdeki başkanlarımız ile de birlikte güzel çalışmalar yaptık.  Akdeniz Bölge başkanlığına adaylığım gerek Batı Akdeniz’de gerekse de Akdeniz Bölgede yer alan yönetimdeki arkadaşlarımız ile ortak aldığımız bir karar olmuştur. Ferit Turgut Başkanıma çok teşekkür ediyorum.  İki dönem sonra bizlere desteklerini ilettiler. Zaten kendileri ile beraber hareket ediyoruz. Bu durum ülkemizde koltuk merakı olan bütün başkanlara da örnek olması gerektiğine inanıyorum. Bunun bir yarış olmadığını emanet devri olduğunu bize gösteriyor.”dedi.

Ferit Başkanımızdan alacağımız bayrağı çok daha yüksek yerlere taşıyacağız!
Başkan Rıza Perçin, bayrağı daha da yükseklere taşımak istediklerini belirterek“Batı Antalya’da dört yılık görev süremizde çok ciddi bir enerji harcadık. Yüzlerce etkinliğe katıldık, TÜRSAB’ı en iyi şekilde temsil ettik. TÜRSAB’ı tanınır hale getirdik. Batı Antalya’da yapılabilecek her şeyi yaptık. Bütün kurumlarla beraber çalışıyoruz. Önümüzde seçim dönemi var. Bundan sonraki dönemde de  Akdeniz Bölge başkanlığına adayız. Bundan sonra da bütün enerjimizle, her şeyi yapmaya çalışacağız. Bütün üyelerimizin yanında olacağız. İnşallah, Ferit Başkanımızdan alacağımız bayrağı çok daha yüksek yerlere taşıyacağız” diye konuştu. 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21