• BIST 8828.7
  • Altın 2229.822
  • Dolar 32.2881
  • Euro 35.2045
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Avrupa’nın görkemli manzaralarıyla birleşen masalsı bir yolculuğa hazır mısınız?

Avrupa’nın görkemli manzaralarıyla birleşen masalsı bir yolculuğa hazır mısınız?
 Türkiye’nin en ünlü seyahat yazarı, profesyonel rehber Saffet Emre Tonguç ile tecrübeli gezginler Serda Büyükkoyuncu ve Bahar Akıncı dünyanın sıra dışı rotalarını keşfetmeye devam ediyor

TURİZMİN SESİ


Kışın Avrupa’nın en iç ısıtan manzaralarının tadını çıkarmak isteyenler Cruise Brands’in “Ren Nehri ve Noel Pazarları” turunu tercih ediyor. “Ren Nehri ve Noel Pazarları”,  ilham verici bir cruise turu için en iyi seçenekler arasında yer alıyor. Nehir turları, devasa büyüklükteki cruise gemilerinden farklı olarak butik bir gemiyle gerçekleşiyor. Cruise Brands’in yalnızca Türk misafirlere özel 10 Aralık 2018’de gerçekleştireceği “Ren Nehri ve Noel Pazarları” turunun kontenjanları bitmek üzere.

Muhteşem bir nehir turu eşliğiyle sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyen seyahatseverler son yıllarda tercihlerini cruise turlarından yana kullanıyor. Her yaştan ve her kesimden tatilcilere hitap eden cruise turları ile tek seferde birden fazla ülkeyi gezmek mümkün. Seyahate kısıtlı zaman ayırabilen kişiler için bir fırsat olan cruise turları misafirlerine hem tarihi hem de doğal güzellikleri bir arada yaşatıyor. Son yıllarda Avrupa’ya gerçekleştirilen en gözde seyahatlerden biri olan nehir turları da misafirlerine sıra dışı bir deneyim yaşatıyor. Nehir turları, devasa büyüklükteki cruise gemilerinden farklı olarak butik bir gemiyle gerçekleşiyor. 

Rekor günde satış gerçekleşti
Cruise Brands, sadece Türk misafirlere özel 10 Aralık 2018’de “Ren Nehri ve Noel Pazarları” turu düzenliyor. Turun 6 Aralık tarihindeki ilk programının satışı 20 gün gibi rekor bir zaman diliminde gerçekleşti. Yoğun ilgiden dolayı 2’nci kez 10 Aralık 2018 tarihi için satışa sunulan tur, 5 yıldızlı William Shakespeare nehir gemisi ile gerçekleşecek. 

Türkiye’nin en ünlü seyahat yazarı, profesyonel rehber Saffet Emre Tonguç’a deneyimli rehberler Serda Büyükkoyuncu ve Bahar Akıncı da eşlik edecek. 170 kilometrelik muhteşem Alsace Şarap Yolu’nda Noel Pazarları’nı doyasıya yaşarken, tarihi 9.yüzyıla kadar uzanan ve silueti neredeyse hiç bozulmamış sevimli kasabalar fotoğraflanabilecek. Misafirlerine panoramik manzaralar sunan geminin her kabininde pencere veya Fransız balkonlar bulunurken, misafirlerin konforunu sağlayan restoranlar ve masaj hizmetleri de bulunuyor.

Türk tatilcilerin son yıllarda farklı tatil arayışlarında bulunduğunu ifade eden Cruise Brands Kurucusu Bülent Tatlav: “Türk tatilciler son yıllarda gemi turlarına oldukça yoğun ilgi göstermeye başladı. Tatilin sadece deniz, kum ve güneşten ibaret olmadığını ve beklentilerin farklılaştığını gözlemleyebiliyoruz. Gemilerin yaptığı özel promosyonlar ve çocuklara uygulanan özel indirimler ile birlikte dünyanın her yerine her şey dahil konseptiyle gidebilme rahatlığı yaşanıyor. Bu sayede ilgi organik bir şekilde artış gösteriyor. Avrupa ülkeleri yeni yıl hazırlıklarını günler öncesinden kurdukları rengarenk Noel pazarları bölgenin kültürünü de yansıtıyor. 10 Aralık günü gerçekleştireceğimiz “Ren Nehri ve Noel Pazarları” turunun ilkinde 75 kabini 20 gün gibi rekor sayılabilecek bir sürede kapattık. İlginin devam etmesinden dolayı turumuzu 2’inci kez satışa çıkarttık. 5 yıldızlı William Shakespeare nehir gemisi ile gerçekleştireceğimiz turda misafirlerimiz, Avrupa’nın önemli Noel Pazarları’nın muhteşem güzellikleriyle adeta büyülenecek. ” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21