Gençler İçin İyilik Derneği 1 Yaşında

Gençler İçin İyilik Derneği birinci yılını 8 Eylül’de Moda Deniz Kulübü’nde dernek üyeleriyle birlikte kutladı

TURİZMİN SESİ


Bir deniz yıldızının hikayesinden yola çıkan pusulasını orman yangınlarından sonra sosyal sorumluluk amacıyla bir fidanın hikayesine çeviren Gençler İçin İyilik Derneği birinci yılını 8 Eylül’de Moda Deniz Kulübü’nde dernek üyeleriyle birlikte kutladı.

Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçinel, “Gençler için iyilik için çıktığım bu yolda İyi kalplilerle birbirinden kıymetli dostlarla birlikte olduğum için çok mutluyum. Birinci yılımız kutlu olsun. İyilikler çoğalsın, İyi olalım iyilerle olalım. İyi ki varsınız” diyerek derneğin 1. yıl pastasını pandemiden dolayı rüzgarla söndürdü.

Ayşen Laçinel, “Herkes çok kıymetli çıktığım bu yolda benimle birlikte olan çok kıymetli dostlarım var. Bunlardan Dernek Kurucu Üyesi ve Oyuncu Tamer Levent, Dernek Başkan Yardımcısı Berat Bir ve 2M Parlak Gıda Onursal Başkanı Kemal Parlak beni yalnız bırakmadılar. İlk yanımda olanlardı. Ben bu yüzden pastayı onlarla beraber kesmek istiyorum” diyerek 1. yıl pastasını herkesin adına güç birliğiyle kestiler.

Dernek Kurucu Üyesi ve Oyuncu Tamer Levent, “Çok önemli bir hareket diye düşünüyorum. Bazen geleceği düşünme bugünü düşün falan denir ama İnsan geleceği düşünmelidir diye düşünüyorum çünkü sadece kendi için yaşamak biraz egosantrik bir durumdur. Gelecek kuşaklara da bir şeyler bırakmalı. Zannediyorum bizim dernekte bu anlamda Şimdiye kadar çok kısa bir zamanda Çok başarılı bir çalışma gerçekleştirdi Ve öğrencileri de görüyoruz. Onların takibi ve gelişmelerini de izlediğimiz zaman biz İstikrarlı olduğumuz sürece bunun çığ gibi büyüyeceğini düşünüyorum” dedi.

Dernek Başkanı Ayşen Laçinel, güzel gecenin ardından katılamayan iyilik dostlarına “Gelen güç veren, gelmek isteyen ancak mazeretleri olup gelemeyen, gönlümüz bir her birinize şükranlarımı sunuyorum. Sağlıklı, mutlu, bol bereketli kazançlı iyilik dolu nice yıllar diliyorum. Dostlukla” diye bir mesaj iletti.

YASAL UYARI

WEB MEDYA - Turizmin Sesi tarafından üretilen, //www.turizminsesi.com/ sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin sitemizin yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz kullanım yapılamaz. Aksi taktirde ADA Hukuk Bürosu yetkilidir.