• BIST 5.061,99
  • Altın 1218.639
  • Dolar 19.05
  • Euro 20.632
  • İzmir 11 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Antalya 12 °C
  • Ankara 7 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin ŞUBAT 2023 48'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin OCAK 2023 47'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Aralık 2022 46'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ŞUBAT 2023 48'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin OCAK 2023 47'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Aralık 2022 46'nci Sayısı Yayında 

RUS PAZARINDA YENİ BİR DEV, TEZ TOUR VE ANEXTOUR ORTAK OLDU

RUS PAZARINDA YENİ BİR DEV, TEZ TOUR VE ANEXTOUR ORTAK OLDU
Rusya turizm pazarında en büyük pazar payına sahip olan şirketlerin başında yer alan Tez Tour, yine pazarın önemli aktörlerinden biri olan Anextour ile stratejik işbirliği yaptı.
Turizmin Sesi
Bu stratejik ortaklık, Tez Tour'un aktif olarak faaliyet gösterdiği 20'yi aşkın ülkedeki operasyonları kapsayacak.

Konuyla ilgili Tez Tour ve Anex Tour'un yaptığı ortak açıklama şöyle:

“Rus pazarının son yıllarda ciddi oranda büyümesi, üretim ve ürün maliyetleri ile partnerlerin ve oyuncuların sayısında olan artış daha bütünleşik bir pazar politikası yürütme ihtiyacını doğurmuştur.

Tez Tour' un liderliği çerçevesinde girilen bu işbirliği kapsamında 2009 yılı itibari ile başta Rusya, Ukrayna, Türkiye ve Mısır olmak üzere tüm diğer ülkelerdeki faaliyetlerde her iki şirket stratejik ortak olarak hareket edecek ve ortak çıkarlar doğrultusunda bir araya gelecektir.

2009 yılında, başta otel kontratları olmak üzere, uçak alım ve programları, teknoloji transferi ve incoming operasyonları konularında tam bir açıklık ve işbirliği içerisinde hareket edilecektir.

Bu işbirliği ile hedeflenen sonuç, hızlı büyüyen ve dengeleri oturmamış bir pazardaki iniş çıkışlardan en az zararı görerek dayanışma içinde yola devam etmek ve ayrılmaz ortaklarımız olarak gördüğümüz otellerin daha geniş bir yelpaze içinde satılabilirliğini arttırmaktır.

Oluşturduğumuz bu işbirliğinin pazardaki diğer tur operatörlerine de örnek olmasını diliyoruz.

Stratejik ortaklığımızın hem Türkiye turizmi hem de gelişen pazarlarımız için büyük bir yenilik ve yerinde bir hamle olduğu kanaatindeyiz. Pazar koşullarına cevap veren ve gelecekte oluşacak modellere örnek olmasını temenni ettiğimiz bu yapılanmayı açıklamaktan mutluluk ve memnuniyet duymaktayız
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : +90 216 481 51 21