TATİL.COM SEKTÖRÜN LİDERİ

12 yıllık deneyimimizle dünyanın her yerindeki yüzbinlerce yolcuya seyahat hizmeti veriyoruz

01 Aralık 2008 / 18:02

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


1995 yılında kurulan Gulliver's Travel Services (GTS Travel), IATA, ASTA ve A grubu TURSAB üyesi olan, bünyesindeki hizmetleri teknolojik alt yapılarla destekleyen bir turizm şirketi

THY ve IATA üyesi olan tüm havayolu şirketlerinin biletlerini satma yetkisine sahip, yapmış olduğu yatırımlarla, yurt içinde 1000, yurt dışında 24.000' i aşkın otelle karşılıklı yapılan anlaşmalar sonucunda otel rezervasyon hizmetlerini en iyi fiyat ve kontenjan garantisiyle sunmaktadır.

Güçlü satış ekibi ile günde 15 otel gezdiren birebir müşteri memnuniyeti sağlayan tele satış ekibinde sesli kayıt sisteminde konuşmaları kayda alıp müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan tatil.com sektörde fark yaratıyor.

Satış ekibinden Burçin Kesimci bu haftaki otel gezisinde sezonu yeni açılan Uludağ otelleri bölgesinde hazırlık yapan ve erken sezonu karşılayan otellere ziyarette bulundu.

Uludağ Uslan Otelin davetlisi olarak İstanbul'dan online satış yapan Tatil.Com Burçin Kesimci Uslan Uludağ Otelini ziyarette bulundu.

Burçin Kesimci,Uslan Uludağ Otel Resepsiyonundan mutfağına ve odalarına ve telesiyej'e kadar inceleme yaparak müşteri memnuniyeti için önce kendi yerinde gördü ve satısını yapacağı Uslan Otel'in farkını Uludağ otel müşterisine anlatacak

Tatil.com satış ekibi Turizmin Sesi.com Bora Özgen ile

Burçin Kesimci asansör ve telesiyej korkusu olmasına rağmen Uludağ'ın zirvesine çıktı.Ben müşterilerim için korksamda işim gereği zirveye çıkmak zorundayım dedi.


Ekin grubu telesiyej'te

Hamarat kız doğrusu



Farkında değilsiniz ama bizde yayın için her an böyle güzel poz için hazır bekliyoruz


Yorgunluk göl balığı yendikten sonra çay molası ile atılıyor ama Burçin KESİMCİ'den  cep telefonunu isteyen acentalara direk numaramdan arayın her zaman yerimdeyim hizmetinizdeyim cevabı geliyor

Telesiyej'ten görüntü


telesiyej

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.