TURGAY GENÇ,UYGULAMALI VE TEORİK TURİZM EĞİTİMİ VERECEK

Kasım döneminde başlayacak eğitimlere kendisi de eski bir eğitimci olan turizmci Turgay GENÇ eğitimci olarak katılacak. Uygulamalı ve teorik turizm eğitimi verecek.

10 Eylül 2008 / 08:52

TURİZMİN SESİ -DERYA DUYSAK


İstanbul Aydın Üniversitesi, ABB Danışmanlık işbirliği ve Profesyonel Otel Yöneticisi Turgay GENÇ Önderliğinde staj ve iş garantili turizm otel eğitimlerine başlıyor.

Turgay Genç yaptığı açıklamada; Turizm sektörünün ciddi bir eleman ihtiyacı olduğunu amaçlarının sektöre kalifiye personel ihtiyacını kazandırmak olduğunu belirtirken “Bu mesleki eğitim kursuyla, eğitim hayatını belli bir yere kadar yapan gençlerimizi, turizme kazandıracağız.

Böylece bu gençlerimiz, yaşamlarını çalışarak devam ettirme şansını yakalayacak. İş garantili, mesleki eğitim kursuyla, turizme gönül vermiş yeni elemanlara iş öğreteceğiz, Kasım ayında başlayacak olan eğitim bir ay sürecek. Eğitimini tamamlayan kursiyerlerimiz, sektörde işe başlayacak” diye konuştu. Turgay Genç, daha şimdiden düzenlenecek eğitimlere aşırı bir talep olduğunu belirtti.

Eğitimden sonra düzenlenecek sınavda başarı gösteren öğrencilere staj ve iş imkanı sunulacağını belirten usta turizmci; sektörün isim yapmış, önde gelen, zincir otellerinden destek aldıklarını belirtti.


İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
TEL : (0212) 426-0365
TEL : (0212) 426-0612
GSM : 0552 240-5433
GSM : 0530 512-8316
MAIL : sem@aydin.edu.tr

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.