THY MİLLİ HAVA YOLUMUZ SAHİP ÇIKMAK VE DESTEK OLMAK GÖREVİMİZDİR

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, bir internet sitesinde çıkan "THY ile ne tür bir ilişkisi var?" şeklindeki eleştirilere cevap verdi

08 Ağustos 2008 / 02:15

TÜRSAB ile THY'nin turizm sektörünün iki önemli sacayağı olduğunu belirten Başkan Ulusoy, "Milli havayolumuza sahip çıkmak ve ona her zaman destek olmak, tanıtım ve pazarlama kanadı olarak bizlerin en önemli görevidir" dedi.

TÜRSAB Başkanı Ulusoy'un açıklamasını şu şekilde:

1) TÜRSAB - THY arasında yıllardır devam eden uyumlu çalışmaların yansımasını, sanırız ki sektörümüz görmekte, yaşamakta.

Her iki kurum içerisinde mevcut prensip ve sistemler çerçevesinde zaman zaman fikir ayrılıkları ve konulara yaklaşım farklılıkları olsa da, bu bizleri hiçbir zaman kopma noktasına taşımadı, taşıyamaz da.

Zira; bizler, turizm sektörünün vazgeçilmez iki önemli sacayağı olarak varız ve var olmaya devam edeceğiz. Kaldı ki, Milli havayolumuza sahip çıkmak ve ona her zaman destek olmak, tanıtım ve pazarlama kanadı olarak bizlerin en önemli görevidir. Dolayısıyla, bu ilişki her zaman böyle devam edecektir. Merak eden kişilere duyurulur.

2) Başaran Ulusoy ile THY arasındaki ilişkinin adı ise; kurumsal kimliğinin yanısıra, dostluktur. Merak edildiğine göre, bunun ne anlama geldiğini bilmeyen arkadaşlarımız var aramızda. Bu kişilere birileri ile dost olmayı denemelerini tavsiye ederiz.

Şimdi birkaç soruyu da biz kendilerine yöneltmek istiyoruz:

*Kısa adı ISAD olan, IATA Seyahat Acentaları Derneği'nin yönetimi kimlerden oluşmaktadır ?
*Üyesi var mıdır ?
*İştigal konuları, sektöre yönelik hayata geçirdikleri ya da geçirmeyi planladıkları projeleri nelerdir ?
*Misyonu, vizyonu nedir ?
*Her şeyin ötesinde, bu derneğin İstanbul il sınırları içerisinde bir ikameti, çaldığında cevap veren telefonları var mıdır?

Yoksa misyonu yalnızca, "one woman show" mudur.

Hepinize iyi çalışmalar dileğiyle saygılar sunarız.

TÜRKİYE SEYAHAT ACENTALARI BİRLİĞİ
(TÜRSAB)

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.