THE MARMARA'DA EN LEZZETLİ RAMAZAN SOFRALARI

18 yıldır Taksim'in simgesi olan The Marmara İstanbul ve eşsiz manzarasıyla Boğaz'ın incisi olarak anılan The Marmara Esma Sultan, Ramazan ayı boyunca hazırladıkları birbirinden lezzetli menüleri ile iftar sofralarının vazgeçilmez adresleri arasında yer a

28 Ağustos 2008 / 09:12

Turizmin Sesi


The Marmara İstanbul'da Sultanlara Layık İftar Sofraları
İstanbul'da olduğu gibi Türkiye'nin birçok noktasında da lezzetleri ile adından söz ettiren The Marmara şefleri, Ramazan ayının en lezzetli iftar sofralarını Taksim'in simgesi The Marmara İstanbul misafirlerine sunuyorlar.

Ramazan süresi boyunca iftar yemekleri için The Marmara İstanbul'u tercih edenler otelin içerisinde bulunan The Marmara Tuti Restaurant'ta; Hurmadan Zeytinyağlı Karalahanaya, Kekikli Kuzu Güvecinden Hünkar Kebabına, Fıstıklı Yaprak Cezeryeden Bademli Fırın Sütlaça kadar onlarca alternatifin yer aldığı Soğuk, Sıcak ve Tatlı menüleri ile ağırlanacaklar. The Marmara İstanbul Tuti Restaurant'ta fasıl müziği eşliğinde iftar yemeği fiyatı: 85 YTL
The Marmara İstanbul Rezervasyon: 0 212 251 46 96

Tarihi Atmosferiyle İftar Davetlerinin Adresi The Marmara Esma Sultan
19. yüzyılda, saraylı ev sahibesinin misafirperverliğiyle çok sayıda davete mekan olan ve bugün de seçkin davetlere ev sahipliği yapmaya devam eden The Marmara Esma Sultan, ramazan günlerinin keyfini misafirleriyle paylaşmak isteyenler için özel menüler sunuyor.

The Marmara şefleri, The Marmara Esma Sultan'da verilebilecek 150 kişiden başlayan davetler için sekiz farklı menü seçeneği hazırladılar. Her damak zevkine hitap eden menülerde Enginar içinde

Zeytinyağlı Safranlı Sebze Bastı, Kuzu Etiyle hazırlanmış Hünkâr Beğendi, Saray Usulü Türk Tatlıları gibi birçok lezzet tarihi atmosfer eşliğinde iftar sofralarına taşınıyor.

Eşsiz manzarası ile boğazın incisi konumunda olan The Marmara Esma Sultan'da ramazan süresince verilebilecek minimum 150 kişiden başlayan davetler için hazırlanan menüler, kişi başı 125 YTL den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Davetliler, The Marmara mutfağının farklı ve seçkin lezzetlerini tadarken bir yandan da yalının tarihi dokusunda geçmişe doğru bir yolculuğa çıkıyor.
The Marmara Esma Sultan Rezervasyon: 0 212 251 46 96

The Marmara Antalya'da Neyzen Eşliğinde İftar Sofraları
Dünyanın ilk ve tek dönen oteli olan The Marmara Antalya, farklı konseptiyle kendinden söz ettiren sosyal yaşam alanı Tuti'de birbirinden lezzetli iftar menüleri sunuyor.

Yıl boyunca tatil ve iş seyahatlerine ev sahipliği yapmasının yanı sıra Antalyalıların da uğrak mekanı olan The Marmara Antalya, iftar misafirleri için beş farklı iftar menüsü seçeneği hazırladı. The Marmara Antalya Tuti Restaurant'ta sunulacak olan iftar menülerinin fiyatları kişibaşı 40 YTL'den başlıyor.

The Marmara Antalya'da ramazan ayı boyunca iftar sofralarına neyzen ve tasavvuf musikisi eşlik ediyor.
The Marmara Antalya Rezervasyon: 0 242 249 36 00

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.