SKAL GELENEKSEL ÖĞLE YEMEĞİ AKARETLER SIRAEVLERDEKİ KONYALI'DA YAPILDI

Türk Mutfak Kültürünü kurulduğu 1897 yilindan günümuze kadar 111 yildir yaşatanKONYALI Lokantalarının en yeni halkası olan 1897 KONYALI Skal dostlarını ağırladı Sayin Mehmet Eren Doganbey'e de tesekkurlerimizi sunuyoruz.

04 Eylül 2008 / 22:35

Bora Özgen-Turizmin Sesi


Açılış konuşmasını yapan Başkan Kemal Özyiğit, 26 Ekim'de hem Skalite ödül törenini hem de 85. yıl Cumhuriyet Balosu'nu kutlayacaklarını açıkladı.

 Bu baloda Hülya Aslantaş'ın da dünya başkanlığını kutlamayı arzu ettiklerini söyleyen Özyiğit, "Kendisine bol şanslar diliyoruz" temennisinde bulundu.

 Özyiğit, Skalite ödül töreniyle ilgili önümüzdeki hafta içinde bilgi vereceklerini, bu çerçevede Skalite adaylarını beklediklerini anlattı.

Skal İstanbul'un eylül ayındaki yemekli toplantısı, Sıraevler'deki Konyalı 1897'de yapıldı. Kazanlar içinde açık büfe servisin yapıldığı yemekte, Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı da turizmcilerle birlikte oldu.




6 Kasım Perşembe günü de Sheraton'da toplanacaklarını kaydeden Özyiğit, ev sahibi Mehmet Eren Doğan ile ekibine teşekkür etti.

Özyiğit, "Konyalı 111 yaşında, Skal İstanbul 53. İkisi de rüştünü ispatlamış iki kurum" bilgisini verdi.

'SKAL ÜYESİYİM, ÖYLE DE KALACAĞIM'
Temmuz, ağustos ve eylül ayında doğan tüm Skal üyelerini tek tek kutlayan Özyiğit, daha sonra Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı'nı kürsüye davet etti.

Skal ailesinin üyesi olduğunu anlatan Taşbaşı, "Skal'ın üyesi olmaya da devam edeceğim.

Vakit buldukça toplantılarınıza katılmayı arzu ediyorum" dedi. Yeni görevinde sektör, kamu yönetimi, yerel yönetim ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmayı arzu ettiklerini anlatan Taşbaşı, "Önerilerinize her zaman açığız.

 Hepinize başarılar diliyorum. Sizleri de mutlaka Ankara'ya bekliyorum" diye konuştu.

Yemek sırasında söz alan Skal Dünya İkinci Başkanı Hülya Aslantaş da, 11/17 Ekim'de Taipe'de 69. Skal Dünya Kongresi'nin gerçekleşeceğini anlattı.

Aslantaş, "Sizler adına heyecanlı bir yarış beni bekliyor. Lütfen dualarınızı esirgemeyin" dedi.

Geçen hafta İstanbul Büyükşehir belediyesi Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz'ün Cumhur Güven Taşbaşı için verdiği kokteyle yurt dışında olması sebebiyle katılamayan TYD Başkanı Murat Dedeman Geleneksel İstanbul Skal yemeğinde Plaketini Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı'na taktim etti.

Murat Dedeman Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı'na Plaketi verirken herkes alkışladı

UTS Seyahat Acentesi sahibi Nurdan Üstman Sight Chapter Turkey adıyla kurdukları gruba sahip çıkılması gerektiğini söyledi. İnternetten herkese  yayalım bu grubu yaşatalım diye seslendi

Bahçeye yüksek bir mevkiden konuşan İstanbul Skal Başkanı Kemal Özyiğit kendimi politikaya alıştırıyorum açık havada konuşmakta başka bir zevk veriyor dedi.

Kürsüden Süha nerde diyerek anons yapan Skal Başkanı Kemal Özyiğit uzaklardan geldi o yanık teninle burdan birlikte SKAL diyelim diyerek çağırdı

Kemal Özyiğit,İstanbul Skal Yemekleri Geleneksel Süha Uyar'da geleneksel oldu.O gür sesinle de  mikrofon da gerekmiyor birlikte Skal diyelim dedi

Skal dediler ve  balkon pencere inledi

Gülnur Özalp,Nesrin Koçhan, Şerif Yenen ve Abbas Ataman

 Gülnur Özalp, Nesrin Koçhan ve SKAL As Başkanı Vedat Bayrak 

TYD Başkanı Murat Dedeman, Ersin Özgündoğdu, TYD Genel Sekreteri Koray Yetik, Nusret hoca ve Ferit Volkan

Hülya Aslantaş,İstanbul Skal Asbakanı Vedat Bayrak,RızaEkipmen,Feza Solaklar ve Patrice Lepkovski

Ertuğrul Karaoğlu, İskender Çayla, Hüseyin Kurtoğulları, Nihat Böytüzün,  Hasan Arslan,Yalçın Manav, Turgay Kıran

Vip Turizm Fethi beyde Skal dedi

Ramazan ayına rağmen İstanbul Skal yemeğinde yoğunluk gözlendi

Katılımın yoğunluğu ile ayakta yemek yiyerek sohbet etme fırsatıda buldular.

Serdar Alp Turan,Arcan Bayraktaroğlu ve Eyüp bey

Nihat Boytüzün ve Leyla Üstel

Çayla ve Aslantaş

Tureb Başkanı Şerif Yenen ve Tyd Başkanı Murat Dedeman

Kemal bey Konyalı menüsü koy dediniz bizde yayınladık

"Basın Kurultayı" oluşmuş Bir köşede Turizm Aktuel Dergisi Hasan Arslan diğer köşede ise Tuyed Başkanı ve Hey Travel Basın Danışmanı Kerem Köfte

Skal Başkanı Kemal Özyiğit katılan konuklara Geleneksel Skal yemeğimize katıldığınız  için teşekkür ederim dedi

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.