Şarap Dünyasına İki yeni şarap geldi

Öküzgözlüm ve Şirazettin, dışı değil içi güzel olanların; ortamları kasmayıp kendisiyle barışık olanların; hassas ama aynı zamanda da patavatsız olabilenlerin en yakın arkadaşı olmaya aday oluyor.

28 Haziran 2008 / 14:00
Cumartesi, şarap dünyasının tabularını yıkıyor! Huzurlarınızda “Öküzgözlüm” ve “Şirazettin” Her günü bir Cumartesi eğlencesine dönüştüren ve şarap dünyasının kurallarını yerle bir eden şarap Cumartesi, Öküzgözlüm ve Şirazettin'i iftiharla sunuyor.

Öküzgözlüm ve Şirazettin, dışı değil içi güzel olanların; ortamları kasmayıp kendisiyle barışık olanların; hassas ama aynı zamanda da patavatsız olabilenlerin en yakın arkadaşı olmaya aday oluyor. Ey şarap severler, şarap dünyasının yeni yıldızları sizleri bekliyor. Partilerinizde, evinizde, tatilde her yerde kendinizi yalnız hissettiğiniz an düşüneceğiniz birileri olacak.

Ev eğlencelerinin, arkadaş toplantılarının vazgeçilmezi Cumartesi, nevi şahsına münhasır serisi Şirazettin ve Öküzgözlüm'ün yanı sıra meyve aromalarının yoğun olduğu yumuşak ve kolay içimli kırmızı ve beyaz şarabıyla da sizlerle buluşmaya devam ediyor.
https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.