POEM OTEL KÜLTÜR TURİZM BAKANLIĞINDAN ÖZEL KONAKLAMA TESİS BELGESİ ALDI

Tarihi Sultahahmet Yarımadası'nda bulunan Poem Hotel, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Özel Konaklama Tesisi Belgesi' aldı

06 Eylül 2008 / 13:16
Turizmin Sesi
"Otelimizin bakanlık belgeli olması, uzun süreden beri koruduğumuz kalitemizin tescili anlamına geliyor" diyen ÖZBİ Genel Sekreteri ve Hotel Poem'in Yönetici Ortağı Adnan Mordeniz, "Bakanlığın tüm şartlarını yerine getiren bir otel olduğumuz için gururluyuz" diye konuştu.

Otelin adının Poem Otel (Şiir Otel) olarak tescil edildiğini belirten Adnan Mordeniz, "Halen 16 adet odamız bulunuyor ve odalara ünlü Türk şairlerinin şiirlirin adlarını verdik. Böylece hem Türk şair ve şiirlerinin tanıtımına katkı sağlamış hem de edebiyat ve sanat sever yabancı misafirlerin otele daha çok ilgi duymasını sağladık. Otelimizin adı ve odaların isimleri nedeniyle yabancı misafirlerimizçin profilinde önemli bir değişim oldu. Büyükelçi, sanatçı, ressam, mimar, dekoratör gibi meslek sahipleri otelimizi tercih eder oldu.

Ayrıca otelimizde verdiğimiz hizmetle tarihi yarımadanın güzelliklerini şiirsel bir tarzda sunmaya gayret ediyoruz. İstanbul'un tarihten gelen kültür birikiminin en yoğun oldouğu bölgesinde olmamız nedeniyle amacımıza kolayca ulaşabiliyoruz" dedi. Otelde müşterilere ücretsiz internet hizmeti sunduklarını belirten Mordeniz, misafirlerin oteli kendi evleri gibi benimseyerek bilgisayarlarını açarak dünyanın her tarafıyla kolaylıkla iletişim kurmalarına imkan verdiklerini söyledi.

Poem Hotel'in odalarında, dolap, karyola, tuvalet masası, bavulluk, oturma grubu, boy aynası, para kasası, minibar, klima, LCD televizyon, saç kurutma makinası, baş ucunda aydınlatma düğmesi ve priz, telefon hizmeti veriliyor. Ayrıca, 11 adet logolu ürün yer alıyor. Şampuan, sabun, terlik, duş bonesi, makyaj pamuğu, ayakkabı sileceği, kibrit, kurşun kalem, notluk, çamaşır torbası ve dikiş seti bulunuyor. Odalarda tütün mamülleri içilmiyor. Banyolarda; büyüteçli ayna, resepsiyonla bağlantılı telefon, saç kurutma makinesı, duşa kabin ve küvet bulunuyor.

İletişim adresi
Poem Hotel
Tel: + 90 212 638 97 44 - 638 95 53 - 458 17 92
Faks : + 90 212 517 68 36
Akbıyık Caddesi, Terbıyık Sok. 12, 34400 Sultanahmet- İstanbul
[email protected]
[email protected]
hotelpoem.com
https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.