MİLTA BODRUM MARİNA 3.cü ÖDÜLÜNÜ de ALDI

Milta Bodrum Marina, Bodrum Kaymakamlığı'nca düzenlenen 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı törenlerine ön saflarda, denizde katıldı.

09 Temmuz 2008 / 03:41

Coşkuyla kutlanan bayram günü, olası acil durumlar için yangın teknesi ve mürettebatı ile hazır bulunarak denizciliğe gönül vermiş Milta Bodrum Marina'yı temsil etti.

Öte yandan, bu yıl tekrar Mavi Bayrak En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü'ne hak kazanan Milta Bodrum Marina, 3. ödülünü de törenle kabul etti.

Mersin Olbios Resort Otel'deki törende Milta Bodrum Marina adına Müşteri Hizmetleri Müdürü Metin Gür, ödülü Turçev Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Epikmen'den aldı.

Milta Bodrum Marina Müşteri Hizmetleri Müdürü Metin Gür, çevre konusundaki çalışmaların aynı duyarlılık ve gönüllülükle sürdürüleceğini bildirdi.

Ayrıca, Mavi Bayrak uygulamaları kapsamında bu sene ilk kez verilecek Yatlar İçin Mavi Bayrak ödülünün ilk sahiplerinden biri, Milta Bodrum Marina'nın yıllık bağlama sözleşmeli müşterisi Xenos Yachting'e ait Xenos IV olarak açıklandı.

Milta Bodrum Marina'da 12 Temmuz 2008 Cumartesi günü sabah saat 10.00'da düzenlenecek törenle, Xenos Yachting'ten Halil Danacı ve Nedim Danacı ödülü teslim alacak.

Yatlar İçin Mavi Bayrak kriterlerinin tamamını yerine getirmiş olan Xenos IV teknesi, gerek Milta Bodrum Marina'daki, gerek diğer marinalardaki yatçılara da örnek teşkil ederek tüm yatçıların çevreci standartlarını yükseltmesi için motivasyon sağlayacak.

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.