MİLES & SMİLES ÜYELERİ 13 HAVAYOLUNDA UPGRADE OLABİLECEKLER

Yolcularına sürekli yenilikler sunmayı öncelikli hedefi olarak belirlemiş olan Türk Hava Yolları 1 Nisan 2008 tarihinde tam üye olduğu Star Alliance İttifakı içinde upgrade (bir üst sınıfa geçiş) uygulamasını gerçekleştiren 13.havayolu oldu.

10 Eylül 2008 / 21:32

TURİZMİN SESİ


9 Eylül 2008 tarihinden itibaren başlayacak uygulamayla Türk Hava Yolları (Miles&Smiles), Air New Zealand (Airpoints), ANA (ANA Mileage Club), Asiana Airlines (Asiana Club), Austrian (Miles & More), LOT Polish Airlines (Miles & More), Lufthansa (Miles & More), SAS (EuroBonus), Singapore Airlines (KrisFlyer), SWISS (Miles & More), TAP Portugal (Victoria), THAI (Royal Orchid Plus) mil programı üyeleri, kazandıkları millerle sözkonusu 13 havayolu uçuşunda upgrade (bir üst sınıfa geçiş) yapabilecekler.


Türk Hava Yolları uçuşlarında “Y” ve “B” sınıfta konfirme rezervasyonlu biletlerde geçerli olacak olan uygulama check-in esnasında ya da uçağa binişte değil, THY internet sitesi ve THY Çağrı merkezinden yapılabilecek. Yolcular, THY Miles&Smiles milleri ile uygulamaya dahil 13 havayolunda, seyahat edilecek havayolunun kabin planına göre business veya first class uçabilecekler.


Türk Hava Yolları İş Geliştirme Başkanı Dr.Haşmet Gökırmak Türk Hava Yolları özel yolcu programı Miles&Smiles'ın halihazırda 1.3 milyon üyesi bulunduğunu; üyelerine daima kolaylık, konfor ve ayrıcalık sağlamak için çalıştıklarını ifade etti. Gökırmak sözlerine şöyle devam etti: “Yolcularımız artık Türk Hava Yolları'ndan kaliteli hizmet almaya alıştı, haklı olarak daha fazlasını talep ediyorlar. Bizler de bu doğrultuda sürekli çalışıyor, hizmetlerimizi geliştiriyor, yenilikleri takip ediyoruz.

Star Alliance Upgrade ödülü uygulaması üyelerimiz için önemli bir fırsat olacak. Böylece Miles&Smiles'tan kazandıkları miller sayesinde sadece THY uçuşlarında değil birçok havayolunda upgrade imkanına kavuşacaklar. Hatta bu ayrıcalığı kendi milleriyle yakınlarına da yaşatabilecekler. Üyelerimize sunabildiğimiz ayrıcalıklardan ötürü büyük memnuniyet duyuyoruz.”


Türk Hava Yolları www.thy.com/smiles web sayfasından veya 444 0 849 numaralı Çağrı merkezinden konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler alınabilir ve upgrade işlemleri yaptırılabilir

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.