Meeting Point ITB Fuarı’na katılıyor

Meeting Point International, yeni iş fikirleri geliştirmek ve gelecek vizyonu üzerine iş ortakları ile ITB Fuarında fikir alışverişinde bulunacak

01 Mart 2017 / 05:00
TURİZMİN SESİ

Meeting Point International, yeni iş fikirleri geliştirmek ve gelecek vizyonu üzerine iş ortakları ile fikir alışverişinde bulunmak amacıyla 8-12 Mart tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek dünyanın lider turizm ticaret fuarı ITB’ye katılacak. Avrupa’nın önde gelen destinasyon yönetim şirketlerinden Meeting Point International, 8-12 Mart tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleşecek ve 187 ülkeden 10 bin katılımcının ağırlanacağı ITB Fuarı’na katılıyor. Şirketlere sektörün nabzını tutma ve yeni iş ortaklıkları geliştirme şansı sunacak olan fuarda Meeting Point International, 25. salonda 172 numaralı stantta yer alacak. Fuarda 7 milyar Euro tutarında ticaret anlaşması yapılması hedefleniyor.
 
Almanya, Münih merkezli Meeting Point International, ülke dışındaki ilk ofisini 2009’da Dubai’de açmasının ardından kısa sürede 19 ülkede 40 noktada faaliyet göstermeye başlayarak dünyanın lider destinasyon şirketlerinden biri haline geldi. 450’den fazla iş ortağına destinasyon hizmetleri sağlayan şirket; eşsiz kaynak portfolyosu, satın alım gücü, finansal istikrarı, gelişmiş seyahat teknolojileri ve hizmet personeli ile Avrupa’nın dördüncü büyük tur operatörü olan FTI Group’un bir iştiraki olarak faaliyet gösteriyor. Şirketin insanı ve büyümeyi merkezine koyan yapısı, Meeting Point’in kurulduğundan bu yana çift haneli rakamlarla büyümesini ve dünyanın en çok tercih edilen destinasyon yönetim şirketi olmasını sağladı.
 
Meeting Point International, 2016’da 20 kaynak pazarından ve 40 destinasyondan ağırladığı 4 milyon konuğu ile yılı bugüne kadar elde ettiği en iyi sonuçlarla kapattı. Şirket 2016’da Meeting Point Kıbrıs ve 20. iştiraki Dubai merkezli Meeting Point Global’ı da hayata geçirdi. Meeting Point Global, otellerin direkt bağlantıları, kanal yöneticileri, extranet, yatak bankaları, uluslararası otel zincirleri ve diğer üçüncü parti ürün sağlayıcıları üzerinden elde ettiği dinamik otel odası içeriği ile lider bir kurumsal hizmet sağlayıcısı olarak faaliyet gösteriyor. 2016 yılında Türkiye’ye en çok yabancı turist ve döviz ihracatı yapan Meeting Point Turkey, Meeting Point International ülkeleri arasında liderliğini ve önemini artırarak korumakta.
 
Meeting Point’in iştirakleri arasındaki otel markası LABRANDA Hotels & Resorts, 2016’yı göze çarpan bir büyüme ivmesi ile kapattı. LABRANDA, 7 ülkede bulunan geniş otel portfolyosuna ikisi Fas’ta biri Mısır’da yer alan 3 yeni oteli ile 2017’ye de hızlı bir giriş yaptı.LABRANDA Hotels & Resorts, fırsat bulduğu her bölgede büyümesini sürdürmeye devam ederken Meeting Point International bu yıl Çin’i yeni bir kaynak pazarı olarak hedefine aldı. Şirket iş ortaklarının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek, transfer ve yat gezileri dahil olmak üzere tüm destinasyon yönetim hizmetlerini sunabilmek için yeni yatırımlarda bulunmaya kararlılıkla devam edecek. Meeting Point International başarılı yatırımları ile endüstri lideri olarak hizmet vermeyi ve sektör standartlarını belirlemeyi sürdürecek.  
 
https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.