Macarlara Tatili Türkler Yaptırıyor

Macarlara turizm alanında başarılı hizmetler veren Sun Fun Holidays Budapest fimasına yeni ofislerine taşınması vesilesiyle Türk Macar İşadamları Derneği (TÜMİŞAD) Yönetim Kurulu hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

11 Nisan 2017 / 10:46
TURİZMİN SESİ

Sun Fun Holidays Budapest firması sahibi ve genel müdürü Tolga Deniz Sarıyüce ve ürün müdürü Nusret Saral TÜMİŞAD heyetini samimi bir şekilde karşılayarak, Türk çayı ikramı eşliğinde teşekkür ederek hoşgeldiniz dedi.

2015 Yılında 25 000 Macarı Türkiye'ye taşıdık
Tolga Deniz Sarıyüce Macaristan'daki aktif çalışmalarından bahsederek, Macaristan'ın son yıllarda turizm sektöründe avantajlı duruma geldiğini, beraberinde bir çok imkanı da barındırdığını ifade etti.'' 2015 Yılı turizmde, Macaristan ve bizim açımızdan en mutlu olduğumuz ve en yüksek kapasiteyi yakaladığımız bir yıl oldu. Şu an itibariyle Budapeşte'deki hoteller kapasite itibariyle % 100 doludur. Bizler hizmet kalitemizden ve standartlarımızdan hiç ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sektörümüzde ürün stoğu olmadığından müşterilerimize en cazip teklifler sunarak hayallerine en yakın ve uygun zamanı satıyoruz. Macaristan'da İSO belgesi olan tek turizm firmasıyız. 2015 Yılında 25 000 Macarı Türkiye'ye taşıdık. Partnerlerimizle gelişerek büyümeye devam ediyoruz. Türkiye'ye götürmekte olduğumuz Macar turistlerde her ne kadar geçtiğimiz yıl düşüş olduysada bu yıl ve önümüzdeki yıllardan daha da ümitliyiz. Türkiye'nin dışında Mısır, Tunus, Yunanistan, Kuzey Kıbris ve Bulgaristan'a da Macarlara tur hizmeti sunmaktayız'' dedi.
 
Macaristan'dan Türkiye'ye başarılı turizm girişiminizi destekliyoruz
Türk Macar İşadamları Derneği (TÜMİŞAD) Başkanı ve Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu Osman Şahbaz ziyarette şunları ifade etti, '' En çok Alman turistlerin ziyarette bulunduğu Macaristan'da yüksek kaliteli hizmet veren Türk turizm firmasının oluşu bizlerin gurur kaynağıdır. Daha önceki işyerinizi memnuniyetle ziyaret etme imkanım olmuştu. Yeni ofisinizde hayırlı ve helalinden bol kazançlı işler diliyorum. Macaristan'ın işadamlarımıza inşaat, sanayi, turizm, lojistik, tarım ve hayvancılıkta cazip imkanlar ve teşvikler sunduğunu hep birlikte yaşayarak gözlemliyoruz. Dünya'da artan jeopolitik gerilimlerden ve Avrupa'yı siyasi çekişme ve eylemlerinin uzağında olmasından dolayı turisler Macaristan'ı tercih ediyorlar. Macaristan'ın GSMH içindeki turizmin yeride yatsınamaz. Sektörde 500 bin kişi istihdam ederek iş gücü olarak da %12 istihdama katkı sağlamaktadır. Golf ve kongre turizmi, Formula 1 yarışları, açık hava Siget Ada festivali, kaplıcalar, hamamlar, Balaton Gölü ve Başkent Budapeşte ciddi turist çekmektedir. Macaristan'dan Türkiye'ye başarılı turizm girişiminizi destekliyoruz'' dedi. Karşılıklı iyi dileklerin ifade edildiği ziyaret sonrası günün anısına Başkan Osman Şahbaz porselen tabak ve duvar saat hediye etti. Hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildikten sonra TÜMİŞAD heyeti ofisden ayrıldı.
 
https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.