KEMER HOLİDAY CLUB,1993'TE ALDIĞI MAVİ BAYRAK HİÇ İNMEDİ

Efsanelerin,tarihin ve güzelliklerin kenti Antalya ve bu güzelim kentin belki de en keyifli tatil yörelerinden biri Kemer

08 Ağustos 2008 / 23:51

Bora Özgen-Turizmin Sesi


Beydağları'nın eşşiz görünümüne ve Akdeniz'in doyumsuz mavisine kucak açan Kemer'de, dünya standartlarında bir tesis var. Kemer'in müdavimleri bu tesisi çok iyi biliyor.

Burası Kemer Holiday Club. 1993"te aldığı Mavi Bayrak hiç inmedi. Kemer Ulusoy Tatil Köyü Genel Müdürü Ersin Özgündoğdu 15 yıldanberi Mavi Bayrağı taşıdığı için teşekkür yazısı verildi.


Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan Ulusoy Holding'in turizmdeki başarısının en belirgin kanıtı olan Kemer Holiday Club düşlenen tatili gerçeğe dönüştürüyor.

Kemer Holiday Club ve sahilin her yıl Mavi Bayrak Komitesi"nce gerekli su kalitelerini ,mikrobiyolojik parametreleri, ve uyulması zorunlu maddeler ışığında Yüzme amacıyla kullanılan suyun niteliği.

Çevresel eğitim ve bilgilendirme çalışmalarının yönlendirilmesi, plaj düzeni, emniyetinin sağlanması ve çevre yönetimi  uluslararası çevre eğitim vakfı'nca yapılan değerlendirmeler sonucunda kontrol edilerek kriterlerin yerine getirildiğini gören komite uygun görerek Mavi bayrağın devam ettiğini söyleyen Ulusoy Holiday Genel Müdürü Ersin Özgündoğdu, “15 yıldır bayrağını hiç indirmeyen tesis olarak gurur duyuyor ve bayrağı layıkıyla taşımaya özen gösteriyoruz” dedi.

1993"ten 2008"e kadar Mavi Bayrak"ın hiç inmeyen tesise Mavi Bayrak Komitesi tarafından "Teşekkür” sertifikası gönderildi.

KEMER HOLİDAY CLUB

Oda Detayları: Telefon, teras, balkon, minibar, kasa, televizyon, uydu tv, merkezi klima, duş, wc, saç kurutma makinası, Bütün odalar yenilendi..

Genel Özellikler: Merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, tv odası, oyun odası, internet , play station, kuaför salonu, market, kuyumcu, jeneratör, doktor yada hemşire, ücretsiz otopark, sağlık odası, alışveriş merkezi.

Spor&Rekreasyon: Açık havuz, çocuk havuzu, su kaydırağı, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness center, masa tenisi, bilardo, disko, gece animasyonu, spor animasyonu, tenis, mini futbol, plaj voleybolu, basketbol, bisiklet, okçuluk, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, parasailing, muz, jet ski, kano, rüzgar sörfü, yelken, mini club, spor salonu, deniz bisikleti, sahilde ücretli su sporları.

Yeme İçme: Herşey dahil, lobi bar, havuz bar, kafe Türk, snack-bar. 1 açık büfe restoran. 950 kişilik açık, 750 kişilik kapalı toplam kapasite.

Toplantı ve Kongre: 1 toplantı odası (100 max. kapasite). Ses sistemi, mikrofon, video player, televizyon.

Konum: Kemer 7 km. mesafede Antalya Hava Alanı 45 km. mesafede Deniz kıyısında, özel plaj.

Ulusoy Tatil Köyü Kemer Holiday Club Adres: P.K. 48 Göynük, Kemer, Antalya

 Kemer / Antalya
Tel: +90 (0242) 815 14 50
Fax: +90 (0242) 815 14 65
kemerholidayclub.com.tr
[email protected]

Kaynak:Turizmin Sesi

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.