Hampton by Hilton Berlin misafirlerini bekliyor

Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz, Almanya’nın kalbinde misafirlerini ağırlamayı bekliyor

13 Mayıs 2017 / 10:59
TURİZMİN SESİ

Hilton‘un (NYSE: HLT) orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz’ı Almanya’nın başkentinde açtı. “Hamptonality servisi”yle ünlü marka, halihazırda 2 bin 240 otel ile hizmet veriyor. Oda, 344 oda ile dünyadaki en büyük Hampton by Hilton tesisi.

Şehrin merkezinde yer alan Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz, Berlin Televizyon Kulesi, Müzeler Adası ve Brandenburg Kapısı'na yürüme mesafesinde bulunuyor. Almanya'da faaliyet gösteren diğer üç otelin arasına katılan tesis, Berlin Tegel Havaalanı'na da sadece 14 kilometre uzaklıkta. Otelin hemen önünde yer tramvay istasyonu ve yine yürüme mesafesinde bulunan metro sayesinde Berlin'in dört bir yanına ulaşım rahat. 
 
Hilton Worldwide Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkan Yardımcısı ve Başkanı Simon Vincent şöyle konuştu: “Bu yıl Berlin'i ziyaret eden uluslararası turistlerin 5 milyonu aşması, şehrin Avrupa'nın en gözde destinasyonlardan biri olduğunun göstergesi. 2017 yılında Frankfurt ve Hamburg'da açılan orta segmentteki oteller de dahil olmak üzere, bu otel Hilton'un Almanya'da her geçen gün daha da güçlendiğinin göstergesi.”
 
Odaklı Hizmetler ve Hampton by Hilton Marka Yönetimi Küresel Başkanı Phil Cordell şunları kaydetti: “Almanya’da dünyadaki en büyük Hampton by Hilton markalı otelimizi açmanın gurunu yaşıyoruz. Tesisimiz Berlin’in tarihini ve güzelliklerini keşfetmek isteyenler için ideal bir alternatif. Misafirlerimizi ağırlamak ve yüzde yüz memnuiyetlerini sağlamak için sabırsızlanıyoruz.” Primestar Hospitality GmbH şirketinin sahibi olduğu Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz’ta markanın alametifarikası sıcak kahvaltı, tüm konuklara ücretsiz olarak sunuluyor. Tüm odalarda kaliteli buklet malzemeleri, konforlu sandalyeler, 40-inç HD televizyon, ücretsiz çay/kahve ve ücretsiz WiFi bulunuyor.
 
Hampton by Hilton, “Hamptonality” olarak anılan, markaya has kültürü konuklarına yaşatması ile biliniyor. “Hamptonality”, tüm otellerde misafirlere güler yüzle hizmet sunmak ve onların ihtiyaçlarını anlamaya çalışarak civarda görülecek yerler, tarihi mekanlar ve eğlenceli aktiviteler ile ilgili tavsiyede bulunmak anlamına geliyor. Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz Hilton’un 14 markası altında hizmet veren tesislerinde uygulanan ödüllü sadakat programı Hilton Honors, Hampton by Hilton otellerinde de uygulanıyor. Doğrudan diledikleri bir Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, hem zamandan tasarruf ediyor hem de avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Bunun yanı sıra özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi ve Hilton Honors Puanları (Points) ile ödeme fırsatı yakalıyorlar.
 
Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz’a 0049 (0) 30 2130 85 55 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 
 
https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.