Ela Quality Resort, Coral Travel’dan ödül aldı

Misafirlerine sunduğu tecrübelerle fark yaratan Ela Quality Resort Belek, yeni sezonda yoğun ilgi beklenen Ukrayna pazarlarının lider tur operatörü Coral Travel’dan ödül aldı

12 Nisan 2017 / 19:23
TURİZMİN SESİ

Coral Travel misafirleri, Ela Quality Resort Belek’i 28 ülkede 5.210 otel arasında en iyi 100 otelden bir seçti.Türkiye’nin en çok tercih edilen çocuklu aile oteli Ela Quality Resort Belek, 2017’de de ödülleri toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük turizm şirketlerinden TUI Travel’dan TUI Top Quality 2017 ödülüne layık görülen Ela Quality Resort Belek, şimdi de Ukrayna ve Rusya’nın lider tur operatörlerinden Coral Travel’ın misafirleri arasında yaptığı anketle sahiplerini belirlediği Starway Best Hotels Ödülünü aldı.

ela-quality-resort,-ukraynali-turist,coral-travel,.jpg
 
Ödül, Coral Travel’ın turist gönderdiği 28 ülkedeki 5.210 oteli değerlendiren, 200 bine yakın misafirin doldurduğu anketlerle seçilen en iyi 100 otele verildi. Yeni sezonda yoğun ilgi beklenen Ukrayna ve Rus pazarlarından gelecek misafirler, kendi vatandaşlarının seçimiyle ödül almış bir otelde konaklamanın farkını yaşayacaklar.Yapılan kapsamlı anketlerde, otellerin hizmet performansları, çalışanları, yiyecek ve içecekleri, genel alanlar, odalar ve restoranların temizliği, çocuklar için sunulan hizmetleri, bahçe ve havuzlar ile animasyon ve spor imkânları puan verilerek değerlendirildi.
 
ela-quality-resort,-ukraynali-turist,coral-travel,-001.jpg
 
Ela Quality Resort Belek’i tercih eden misafirler, Osmanlı, Ege, Fransız, İtalyan, Japon, Meksika ve Balık A la Carte restoranlarında ödüllü şeflerin sunduğu gastronomi lezzetlerini tadabilecekler. Otelde ayrıca AB-I ZEN Spa & Rituals Lounge’da 160 farklı bakım ve masaj hizmeti, yüzde 100 organik ve natürel ürünlerle bedensel ve zihinsel olarak yenilenme imkânı sunuluyor. En iyi aile otelleri arasında yer alan Ela Quality Resort Belek’in misafirlerine sunacağı bir başka farklı hizmeti de ‘Everland Q’ çocuk kulübü. Yaş gruplarına göre küçük misafirlerini tıpkı yetişkinler gibi kendilerini özel hissetmelerini sağlayan kulüpte, oyundan eğitime çocukları birçok sürprizler bekliyor.
 
https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.