BODRUM’DA YILDIZ YAĞMURU BU HAFTA SONA ERİYOR

Türkiye'nin ve dünyanı yıldızları tarihi Bodrum Antik Tiyatro'yla buluşturan 6. Yıldızlı Turkcell Geceleri, yaza iki önemli konserle veda ediyor.

13 Ağustos 2008 / 22:14

Turizmin Sesi-Derya Duysak


Bodrum bu hafta önce Serdab Erener ve Fahir Atakoğlu'nu ardından da Yalın'ı ağırlayacak.

Bodrum'u bir kez daha müzik dünyasının en parlak yıldızlarıyla buluşturan Yıldızlı Turkcell Geceleri'nde 15 Ağustos Cuma gecesi Sertab Erener ve Fahir Atakoğlu aynı sahneyi paylaşacak.

Daha önce de aynı sahneyi paylaşan iki ünlü isim, tarihi amfitiyatroda kimi zaman klasik eserleri yorumlayacaklar kimi zaman da birbirlerinin eserlerine eşlik edecekler.

16 Ağustos Cumartesi gecesi ise, Antik Tiyatro'da kimse oturmayacak! Çünkü Yalın, yaz konserlerine Yıldızlı Turkcell Geceleri'nde kıpır kıpır bir repertuar ile veda edecek.

Tatil beldesinde, tatil atmosferinde ılık Bodrum gecesinde Yalın, dinleyicilerine çok eğlenceli bir gece vaat ediyor!!!

BKM organizasyonuyla gerçekleştirilen “Yıldızlı Turkcell Geceleri” biletleri Bodrum Marina Yacht Club, Oasis AVM, Alin's Cafe – Belediye Meydanı, Kaleönü ve Bodrum Antik Tiyatro Ana Gişe'de satışta.

Gise Tel: 0 252 316 93 14


Restorasyon çalışmalarının ardından 2003 yılında sanatseverlere kapılarını açan Bodrum Antik Tiyatro, aynı yıl “Yıldızlı Turkcell Geceleri”ne ev sahipliği yapmaya başladı. Turkcell ve Ericsson Türkiye'nin desteği ile 1998'de toplumsal değerlerimizi geliştirme, kültür ve sanat mirasımızı koruyup ülkemize geri kazandırma amacıyla Mindos Kapı restorasyonu ile başlatılan proje, limandaki Osmanlı Kalesi'nin onarımıyla sürdürülmüştü. Projenin üçüncü ayağı olan Bodrum Antik Tiyatro restorasyonu ise Haziran 2002'de başlatılmıştı.

Helen döneminden günümüze gelen önemli kalıntılardan biri olan Bodrum Antik Tiyatro 3.000 kişilik kapasitesiyle çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

turkcell.com.tr

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 25.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.