BAŞKAN ULUSOY İYİ TAVLA OYNAR

Başkanların tavla düollosu marsla bitti yenilen başkan tekrar oynamak için ULUSOY'dan gün istedi bu günlerde çok yoğun olan Ulusoy müsait bir zamanda oynarız Önce işimizi yapalım benim hayatım TÜRSAB biliyorsun Talha dedi

16 Temmuz 2008 / 03:30

Bora Özgen-Halil Tuncer-Turizmin Sesi

TÜRSAB Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy İle Talha Çamaş Öğle saatlerinde geldiği mekanda tavla oynarken,tavla başında objektiflere yakalandı.

Başaran Ulusoy ile birlikte çekişmeli bir Tavla oynayan Talha Çamaş, oyundan sonra neşesi kaçtı.Başkan Ulusoy Tavlayı kaybetmeye başlayan Çamaş'a Marsilya Valisi oluyorsun diyerek takıldı.

Başkan Ulusoy iskodra selanik dobruca venedik haydi yavrum kemik! diyerek başında sallıyarak attığı zarla şansı iyi olan Ulusoy Çamaş'ı Mars Etti.Seni Bizim acentalarla marsilyaya gönderdim koltuğunun altına bu tavlayı al öğrende gel dedi.

Ama Talha Çamaş mars olmanın rovanşını istiyor en yakın zamanda rovanşı alıcam Marsilyadan döndüm dedi ve ekledi Tavla Şansın ve stilin oyunu ben tavlanın tutkunuyum, bileğime, yüreğine ve şansına güveniyorum ULUSOY haydi meydane Bakalım şimdi kimkimi yenecek dedi.

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.