ARENA HOTEL’DE RAMAZAN KEYFİ

Sultanahmet'te sıcacık ev ortamı sunan Arena Hotel, 1- 29 Eylül 2008 tarihleri arasında, Delight Restaurantı ve çiçekler arasındaki bahçesinde Ramazan Ayı'na özel iftar programı hazırladı.

15 Ağustos 2008 / 12:07

Turizmin Sesi


İftariye Tabağı (pide, tereyağı, tulum peyniri, beyaz peynir, kaşar peyniri, helva, hurma, bal, gül reçeli, siyah- yeşil zeytin, domates, salatalık, salam, sucuk, pastırma); düğün veya tarhana çorbası, kesme çorbası, soğuk ayran çorbası ile serpme Arena zeytinyağlıları ve bıldırcın dolması, peynirli su böreği, enginar dolması, vişne soslu pazı sarma,humuslu pastırma, mevsim veya Akdeniz salatası; kişnişli tavuk flato şiş, keşkek ve sarımsak közleme ile kuzu islim kebabı otlu pilav veya dana gulaş buhara pilav ile veya beğendili kuzu sırtı safranlı pilav ile dana haşlama, tatlılar (fındıklı güllaç, meyve tabağı, dondurmalı kazan dibi, baklava ve şerbetler (kızılcık-demir hindi) ile çay ve kahveden oluşan zengin iftar mönüsü ile Ramazan Sofralarının keyfini yaşayacaksınız.


Ramazan Ayı sürecince, geleneksel anlayışta fasıl müziği eşliğinde hazırlanan ve eski İstanbul'un İftar keyfini yaşayabileceğiniz 'Arena Hotel İftar Programı' sizleri bekliyor.
Arena Hotel, Delight Restaurantı ve bahçesinde, 50 kişiye kadar olan iftar davetlerinde şirketler için özel iftar mönüleri de hazırladı.

İftar Mönüsü Kişi Başı: 50 YTL (+ KDV) 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz
Rezervasyon için: 0212 458 03 64


ARENA HOTEL: Sultanahmet'te 18. yüzyıl Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Arena Hotel, 27 odasıyla son derece keyifli özel belgeli şık bir oteldir. Otelin sahibi Gül Küçükserim'in doğduğu Arena Hotel, dedesinden kalan antika mobilyalar, 16. yüzyıl taş varak ayna, Osmanlı İmparatorluğu döneminin konsolları, özel Türk motiflerinin işlendiği yatak örtüleri ve örtüler, büyükannesinin işlediği dantel perdeler ve döneme ait fotoğraflar, ressam Necdet Çatak'ın orijinal tabloları ile dekore edilmiştir. Rezervasyonunuzu yaptırdıktan sonra, her türlü ulaşımınız özel olarak hazırlatılan Arena Hotel'in VIP aracı ile sağlanabilir.

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.