YILDIZLI TURKCELL GECELERİ BAŞLIYOR

Bu yıl 6, kez düzenlenen “Yıldızlı Turkcell Geceleri” merakla beklenen bir konserle başlıyor: Dinyaca ünlü iki sanatçı, Zülfü Livaneli ve Amerikalı jazz ve soul şarkıcısı Jocelyn Smith 19 Temmuz'da Bodrum Antik Tiyatro'da buluşuyor

09 Temmuz 2008 / 03:22

Yıldızlı Turkcell Geceleri” Bodrum'u bir kez daha müzik dünyasının en parlak yıldızlarıyla buluşturuyor. Bu yaz beş hafta sürecek müzik şöleninde Zülfü Livaneli'nin dünyaca ünlü jazz ve soul şarkıcısı Jocelyn Smith'le vereceği konser ise müzikseverler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

19 Temmuz'da Livaneli-Smith konseriyle başlayacak yıldızlı Turkcell Geceleri 16 Ağustos'a kadar sürecek ve Bodrum Antik Tiyatro'da konserlerin yanı sıra Anadolu Ateşi gösterisi sahne alacak.

Bu yıl 6. kez gerçekleştirilen Yıldızlı Turkcell Geceleri'nde Livaneli-Smith konserinin yanı sıra Ferhat Göçer&Edip Akbayram, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Hepsi, Sertab Erener& Fahir Atakoğlu ve Yalın konserleri yapılacak. .


Restorasyon çalışmalarının ardından 2003 yılında sanatseverlere kapılarını açan Bodrum Antik Tiyatro, aynı yıl “Yıldızlı Turkcell Geceleri”ne ev sahipliği yapmaya başladı.

Turkcell ve Ericsson Türkiye'nin desteği ile 1998'de toplumsal değerlerimizi geliştirme, kültür ve sanat mirasımızı koruyup ülkemize geri kazandırma amacıyla Mindos Kapı restorasyonu ile başlatılan proje, limandaki Osmanlı Kalesi'nin onarımıyla sürdürülmüştü.

Projenin üçüncü ayağı olan Bodrum Antik Tiyatro restorasyonu ise Haziran 2002'de başlatılmıştı. Helen döneminden günümüze gelen önemli kalıntılardan biri olan Bodrum Antik Tiyatro 3.000 kişilik kapasitesiyle çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

BKM organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan “Yıldızlı Turkcell Geceleri” biletleri Bodrum Marina Yacht Club, Oasis AVM, Alin's Cafe – Belediye Meydanı, Kaleönü ve Bodrum Antik Tiyatro Ana Gişe'den satın alınabilir.


“YILDIZLI TURKCELL GECELERİ” PROGRAMI

19 TEMMUZ CUMARTESİ ZÜLFÜ LİVANELİ & JOCELYN SMITH
25 TEMMUZ CUMA HEPSİ
26 TEMMUZ CUMARTESİ FERHAT GÖÇER & EDİP AKBAYRAM
1 AĞUSTOS CUMA AJDA PEKKAN
2 AĞUSTOS CUMARTESİ ANADOLU ATEŞİ
9 AĞUSTOS CUMARTESİ SEZEN AKSU
15 AĞUSTOS CUMA SERTAB ERENER & FAHİR ATAKOĞLU
16 AĞUSTOS CUMARTESİ YALIN

https://www.turizminsesi.com/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.