• BIST 8828.7
  • Altın 2229.822
  • Dolar 32.2881
  • Euro 35.2045
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

“Sinema Güzeli” Finalistleri Belli Oldu

“Sinema Güzeli” Finalistleri Belli Oldu
Ayhan Aydın Management & Entertainment tarafından yapılan “Sinema Güzeli” yarışmasının Avrupa elemeleri, Berlin’de yapıldı
TURİZMİN SESİ

Türkiye’den gelen jüri üyeleri Salih Güney, Atilla Kaplakarslan, Vatan Şaşmaz, Ceren Kaplakarslan, Av.Edip Önder ve Aşkın Koç  tarafından yapılan seçmelerde dört Türk genci İstanbul’daki finale katılmaya hak kazandı. 70’li yılların efsane dergileri Ses ve Hayat tarafından düzenlenen “Sinema Güzeli” yarışması Mart ayında İstanbul’da Wow İstanbul Hotel & Convention Center’da düzenlenecek.

sinema-guzeli,ayhan-aydin-management--entertainment,salih-guney,-atilla-kaplakarslan,-vatan-sasmaz,-ceren-kaplakarslan,-av.edip-onder-,-askin-koc-,5.jpg
 
Ayhan Aydın Management & Entertainment tarafından yapılan  “Sinema Güzeli” yarışmasının Avrupa elemeleri, Orient Magazin Berlin’in katkılarıyla FOR X Eventsaal’de gerçekleşti.  Türkiye’den gelen jüri üyeleri Salih Güney, Atilla Kaplakarslan, Vatan Şaşmaz, Ceren Kaplakarslan, Av.Edip Önder ve Aşkın Koç  tarafından yapılan seçmelerde dört Türk genci İstanbul’daki finalde yarışacak. Lise öğrencisi Songül İnce(17), yüksek okul öğrencisi Tiffany Kurak(24), üniversite öğrencisi Korhan Küçük(21) ve serbest meslek sahibi Beytullah Yılmaz(24) elemeleri kazanan Avrupalı isimler oldular.
 
 sinema-guzeli,ayhan-aydin-management--entertainment,salih-guney,-atilla-kaplakarslan,-vatan-sasmaz,-ceren-kaplakarslan,-av.edip-onder-,-askin-koc-,45.jpg 
 
İstanbul’da yapılacak elemeler sonunda 12 Mart Pazar günü Wow İstanbul Hotel & Convention Center’de ön jüri tarafından canlı elemeden geçerek kampa girecek 14 kız ve  14 erkek yarışmacı, yönetmen Avni Kütükoğlu başkanlığında Drama İstanbul Oyunculuk Atölyesi hocaları ve  Ayça Kuru Akademi hocası Ayça Kuru’dan  imaj, zarafet, yürüyüş, duruş dersleri, Vizyon Production Atilla Kaplakarslan’dan da koreografi dersleri alarak gala gecesine hazırlanacaklar. 
 
Her yıl düzenlenerek Türk sinemasının kral-kraliçesinin seçildiği ve seçilenlerin o yıllarda sinema filmlerinde boy gösterdiği nostaljik “Sinema Güzeli” yarışması günümüzde ise BONNE VIE dergisi ile devam edecek. Vizyon Production, Bonart Ajans ve Antalya Holiday Medya iş birliğiyle organizasyonu 22 Mart Çarşamba günü, Wow İstanbul Hotel & Convention Center’da final gecesi gerçekleştirilecek ve yarışmanın sunucuları ise Ceren Kaplakarslan ve Vatan Şaşmaz olacak. 
 
Film-San  Vakfı’nın manevi katkılarıyla gerçekleştirilecek “1.Sinema Güzeli Yarişmasi”nın bugüne kadar belli olan jüri üyeleri arasında sinema ve TV dizi sektörü’nün ünlü yapımcıları Şükrü Avşar (Avşar Film), Mehmet Yiğit Alp (NTC Medya), Çağrı Bingüller (Osman Yağmur Dereli Sanat Akademisi) ve Engin Çağlar (Film-San Vakfı Bşk.) Salih Güney ve Ömür Gedik tarafından yapılacak olup ilk üç dereceyi paylaşacak kız ve erkek yarışmacılar ödül olacak. Aynı zamanda Osman Yağmur Dereli Sanat Akademisi’nden kamera önü oyunculuk eğitimini ücretsiz alıp, jürideki yapımcıların projelerinde rol alacaklar. Yarışmada birinci seçilecek kız yarışmacı ayrıca 2017 yazında K.K.T.C.’de gerçekleştirilecek 12. Miss Fashion TV İnternational Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı da kazanacak.TV 8,5 tarafından yayınlanacak gala gecesinde  Kendi, Ömür Gedik,  Elif Kaya ve Süheyl-Behzat Uygur, Dilan Çıtak,  gibi ünlülerin yer aldığı Yeşilçam Şarkıları söyleyen YEŞİLÇAM SAHNEDE GRUBU gibi ünlü sanatçılar sahne alarak izleyenlere konserler verecekler. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21