• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Sıla’dan Harbiye’de Muhteşem Final

Sıla’dan Harbiye’de Muhteşem Final
Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un düzenlediği Sıla’nın 5 günlük Harbiye konser serisi dün akşam sona erdi

TURİZMİN SESİ


5 gün boyunca Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşan Sıla, Açıkhava’yı dolduran seyircilere beşinci gününde de muhteşem bir final gecesi yaşattı.  Harbiye’de geçtiğimiz Cumartesi başlayan beş konserlik serisini dün akşam muhteşem bir final ile noktalayan Sıla,  hınca hınç doldurduğu Harbiye’de kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede 3 saatten fazla kalan Sıla, Harbiye Açıkhava’ da gerçekleştirmiş olduğu final konserinde yine aşk şarkıları ile büyüledi.  Final akşamı sahneye ilk olarak Alberta Ferretti’nin koyu renkli bir elbisesiyle ve kıvırcık saçlarıyla çıkan güzel sanatçı, ikinci yarıda ise Tom Ford imzalı bir elbise tercih etti. Son tercihini yine Levon Kordonciyan imzalı bebek mavisi smokinden yana kullanan Sıla, güzelliğiyle sahnede göz kamaştırdı.

harbiye’nin-kralicesi-sila-oldu-v.jpgMuhbir şimdiden dillerde pelesenk oldu

Harbiye’ de gerçekleştirdiği konser maratonunun ilk gününde olduğu gibi Mabel Matiz ile yeni şarkısı Muhbir’ i seslendiren Sıla,  Açıkhava maratonunun son gününde de yine Mabel Matiz ile bir araya gelerek yeni şarkısını seslendirdi. Şarkının finalinde Mabel Matiz’in yanığına teşekkür öpücüğü konduran Sıla, sanatçı arkadaşına ‘’yanağında rujumun izi kalmış, çok yakıştı ama’’ diyerek takıldı. Seyircinin yoğun isteği üzerine ‘’Muhbir’’ i bir kez daha seslendiren ikiliye bu kez Harbiye’yi dolduran binlerce kişi de eşlik etti.

harbiye’nin-kralicesi-sila-oldu-vng.jpgAlkışların susmadığı ve seyircilerin hemen her şarkıda başarılı sanatçıya vokal yaptığı Harbiye’deki final gecesinde Sıla, seyirciden gelen ‘’bir daha ‘’ ısrarlarına karşılıksız kalmadı. Başarılı sanatçıyı son gecesinde yalnız bırakmayanlar arasında anne-babası Şükrü ve Ömür Gençoğlu dışında Egemen-Beyhan Bağış, Mehmet Akbay, Kutsi, Tuğba Yurt, Nehir Erdoğan, Sinan Özen gibi isimler de yer aldı. Uzun yıllar sonra ilk kez beş gece üst üste Harbiye’de sahne performansı sergileyen ilk sanatçı olma ünvanını da kazanan Sıla, konser sonrası ekibi ile birlikte kulisinde kutlama yaptı.

44. Nişan yıldönümlerini kızlarını Harbiye’de izleyerek kutladılar
Öte yandan başarılı sanatçının anne ve babası konser sırasında kırk dördüncü nişan yıl dönümlerini biricik kızlarını Harbiye Sahnesinde izleyerek kutladılar. Sahneden anne ve babasına seslenen Sıla, ‘’Bugün benim için çok özel bir gün. Anne ve babamın kırk dördüncü nişan yıldönümleri ve buradalar. İkisini de çok ama çok seviyorum. İyi ki benim annem ve babamsınız.’’ İfadelerini kullandı.Harbiye’deki beş günlük konser serisinin her gününde Açıkhava Sahnesi’ni tıklım tıklım dolduran Sıla’ nın, Harbiye’ den sonraki durağı Ege olacak. Başarılı şarkıcı sırasıyla, Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Bodrum ve Marmaris’te hayranları ile buluşacak. 

1 Ağustos Salı    Sıla Heybeden Şarkılar    Ayvalık Amfi Tiyatro
2 Ağustos Perşembe    Sıla Heybeden Şarkılar    Altınoluk Amfi Tiyatro
4 Ağustos Cuma    Sıla Heybeden Şarkılar    Çeşme Amfi Tiyatro
5 Ağustos Cumartesi    Sıla Heybeden Şarkılar    Bodrum Antik Tiyatro
6 Ağustos Pazar    Sıla Heybeden Şarkılar    Marmaris Amfi Tiyatro

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21