• BIST 9538.53
  • Altın 2490.606
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8232
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

Misina Göztepe Şubesi’ni Hizmete Açtı

Misina Göztepe Şubesi’ni Hizmete Açtı
Misina Balık Göztepe parkı içinde, yeşilliklere nazır bir ortamda keyifli balık yemenin keyfini çıkartmanız için 2. Şubesini Göztepe'de açtı
TURİZMİN SESİ -CANAN ÖZGEN

İSTANBUL- İstanbul’un tanınan ve sevilen simalarından, başarılı işletmeci Suat Yılmaz  Misina  Balık Restoran’ın 2. Şubesini Göztepe’de hizmete açtı. 11 senelik bir geçmişe sahip olan  Fenerbahçe Misina Balık  2. Şubesiyle  Göztepe'de lezzet severlerle buluşuyor.

suat-yilmaz.jpg

İstanbul'un en iddialı Balık Restoranı olan Misina Balık Göztepe Parkı’na bakan cephesiyle  tabiatın içinde cennet bir mekân. Misina Balık Restoran kalitesi ve şıklığı ile misafirlerine ayrıcalıklı hizmet vermeyi amaçlarken, bu yaz da kendinden çok konuşturacak.Tüm yaz boyunca müdavimi  olacağınız mekânlara  bir yenisi Göztepe’nin en güzel noktasında, Göztepe Parkı’na paralel,  kuşlar, çiçekler, ağaçlar içinde, cennette bir köşe gibi.Göztepe Misina  Balık Restoran, lezzetli  yemekleri  ve eşsiz atmosferi  ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazır. 

misina-balik-goztepe.jpg

Taptaze balıkları ve birbirinden lezzetli  mezeleri ile konuklarını  Göztepe Misina  Balık’ın müdavimi yapmayı  hedefleyen Restoran, bu yazın vazgeçilmez mekânları arasında olacak. Her zevke ayrı ayrı hitap edecek farklı ve rahat oturma grupları kullanılan Göztepe Misina  Balık Restoran’da mekâna özel kendi tasarımlarını  kullanan Suat Yılmaz, deniz kabuklarından bambaşka  bir özgünlük  ve şıklık getirdi.  Deniz kabuklarıyla denizi ve balığı anımsatan bütün figürleri kullandı. Aydınlatmalar ile tamamen huzurlu ve keyifli bir mekân yaratıldı. 

misina-balik-goztepe,6.jpg
 
Göztepe Misina  Balık Restoran mekân olarak kafanızı dinleyebilmeniz ve rakı balık keyfi yapabilmeniz için biçilmiş kaftan! Misina Restoran Göztepe’de lezzet severler sakin, huzurlu ve kaliteli bir ortamda, leziz balık menülerini tatma imkânına kavuşuyor. Olta balıkçılarından özenle seçilen balık çeşitlerine birbirinden lezzetli deniz kabukluları, başka hiçbir yerde bulamayacağınız sıcak soğuk mezeler ve Ege’den getirilen taptaze otlar eşlik edecek. Profesyonel donanımlı gastronomi mutfağına sahip Misina Balık Restoran Mutfağı Lezzetli Balıkların pişirilmesinde Şeflere destek oluyor. İtalya’dan getirilen çok özel Stefano Ferrara Napoli  markalı fırında  Kalkan Tandır, Tuzda Balık, Deniz Kabuklu Gritina  eşsiz Spasyaller  özel tariflerinden oluşan mönüleri lezzet tutkunlarına sunuyor.
 
misina-balik-goztepe-22.jpg
 
Hayalinizdeki Şarapla ona en çok yakışan yemekle tanışmanıza, aracılık edecek olan Misina Balık’ta bulunan, birbirinden kadifemsi nefis şaraplarla devam edebilirsiniz. Şarabın ne büyük bir tutku olduğunu gözle görebilmek için menüsünü, dekorasyonunu, birbirinden değerli lezzetleri ve geniş şarap menüsüyle Şarap Mahseni görülmeye değer. Alışık olduğumuz Klasik  balıkçılara kendi yorumlarıyla farklılık getiren  Suat Yılmaz  Misina’dan sonra oluşan balıkçılara esinti kaynağı olmuştur. Yılların vermiş olduğu deneyimle Misina Balık’ın  işletmecisi “Suat Yılmaz”   lezzet severlere  bir birinden çeşitli lezzetli balık menüleriyle hizmet verecek. Balık restoranında  mezeler çok önemlidir. Misinada meze seçimi müşterinin aklını karıştıracak tarzdan. Meze  çeşitleri  dilin ve damağın  tadım gücünü zorlaştıracak. Ama seçim özgürlü sizin elinizde. Misina Balık Göztepe’de keyifli ve lezzetli bir yemek yemenizi Turizmin Sesi Ekibi olarak tavsiye ederiz. 
 
Misina Balık Göztepe
☎02163500090 
☎02163508090
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21