• BIST 9096.77
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

İstanbul’dan gezi ve yemek bloggerları, Kayseri’ye geldi

İstanbul’dan gezi ve yemek bloggerları, Kayseri’ye geldi
Ünlü Gurmeler, Radisson Blu Hotel Kayseri’nin ev sahipliğinde, Kayseri’ye geldi
TURİZMİN SESİ

Radisson Blu Hotel Kayseri; gerek yurtiçi ve yurtdışında katıldığı turizm fuarlarında, gerek ulusal gazeteler ve bloglarda Kayseri’nin tarihi, kültürel, doğal güzellikleri, eşsiz mutfağını ve görkemli Erciyes Dağı’nı tanıtmaya devam ediyor. İstanbul’dan bir grup gezi ve yemek bloggerı, 20- 22 Nisan 2016 tarihleri arasında, Radisson Blu Hotel Kayseri’nin ev sahipliğinde, Kayseri’ye geldi. Gerek bloglarında, gerek sosyal medya hesaplarında Kayseri’nin eşsiz güzelliklerinin tanıtımına değer katacak olan ekipte; Oya Emerk, Selma Mollaoğlu, Birgül Erdoğan, Sibel Yalçın, Dilek Durğüt, Fatoş Yağcı ve Gülhan Kara’nın aralarında bulunduğu blogger yazarlar yer aldı.   
 
Kayseri’yi tanıtmak için her yere tanıtım tohumlarını ekiyoruz
Kayseri turizmini yurtiçi ve yurtdışında tanıtmaya devam ettiklerini kaydeden Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Fercan Başkan, şunları söyledi: “Almanya, Hollanda, İspanya, Dubai, İran, Azerbaycan gibi dünyanın dört bir yanındaki turizm fuarları ve toplantılarına katılarak, her gittiğimiz yere, Kayseri’nin tanıtım tohumlarını ekiyoruz. Kayseri, gerek kültür ve tarih turizmi, gerek kış turizmi, gerek ticaret hayatındaki hareketliliğiyle; hem ülkemizin, hem bulunduğumuz coğrafyanın parlayan yıldızı olmayı sürdürecektir. Kayseri Valisi Sayın Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çelik, ErciyesYönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Cahid Cıngı, Erciyes AŞ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Yücel İkiler, THY Kayseri Satış Müdürü Sayın Tamer Sislier, Şahika Turizm Genel Müdürü Sayın Yücel Şahin başta olmak üzere, kentimizin kamu, yerel yönetimler, Erciyeş AŞ, THY Kayseri ve sektör temsilcileriyle, yurtiçi ve yurtdışında bugüne kadar katıldığımız ve gelecekte katılacağımız tüm  organizasyonlarda, kentimizi en etkin şekilde dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz” dedi. Geçtiğimiz yıl 11-13 Aralık tarihleri arasında İstanbul’dan ulusal gazetelerin yazarlarını Radisson Blu Hotel Kayseri olarak misafir ettiklerini anlatan Fercan Başkan, bu yıl 20-22 Nisan tarihleri arasında İstanbul’dan gelen gezi ve yemek bloggerlarına ev sahipliği yapmakta olduklarını söyledi. Fercan Başkan, Kayseri’nin iç pazar ve dünya turizminden hak ettiği payı alabilmesi için kentin tanıtılması konusundaki projelere katkı vermeye devam edeceklerini belirtti. 
 
Yerli ve yabancı iş adamlarından yoğun talep alıyoruz  
Otelin ağırlıklı olarak, yerli ve yabancı iş adamlarından talep almayı sürdürdüğünü anlatan Fercan Başkan, konuşmasına söyle devam etti: “Türk misafirperverliği eşliğinde ve uluslararası standartlarda, çok üst düzey bir hizmet sunuyoruz. Otelimizde, yerli işadamlarının yanında,  Alman ve İspanyol işadamları başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanından işadamlarını ağırlıyoruz. Kentimizdeki iş dünyasının ve sivil toplum örgütlerinin, toplantılarına ev sahipliği yapıyoruz. İlimizde, turizm bilincinin gelişmesi için birçok projenin içinde yer alıyoruz. Otel olarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen “Yeşil Yıldız” belgesini kentimize kazandırmıştık. Aynı zamanda, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde liderliği üstleniyoruz” şeklinde konuştu. 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21