• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Herşeye Rağmen ACE of M.I.C.E.

Herşeye Rağmen ACE of M.I.C.E.
Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman tarafından yapılan açılış konuşması tüm şehitlerimize başsağlığı ve terörün son bulması dilekleriyle başladı
TURİZMİN SESİ

Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün buluşma noktası olan ACE of M.I.C.E. by Turkish Airlines jüri toplantısı; 83 kişilik jüri heyetinin yanı sıra İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü  Nedret Apaydın ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı/Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz’ün de katılımlarıyla gerçekleşti.

ace-of-m.i.c.e.-turizm-medya-grubu-baskani-volkan-ataman12.jpg
 
“Tüm renklerimizle bir araya geliyoruz” mottosuyla bu yıl 22-24 Şubat 2017 tarihleri arasında 4. sü düzenlenecek fuar hakkında detaylı bilgi veren Volkan Ataman ‘2016 yılı hem dünya hemde ülkemiz için karanlık bir yıl oldu, 2017 yılına ümitle girmek isterken malesefki kötü başlangıçlar yaptık. Tüm MICE profesyonelleri dayanışma ve birlik içerisinde Türkiye’nin en büyük B2B etkinliği olan organizasyonumuzla sektörün geleceğini inşa etmek üzere biraraya geleceğiz. 39 ülkeden 200 hosted buyer, 300 katılımcı firmanın olacağı ve 15.000 profesyonel ziyaretçinin beklendiği ACE of M.I.C.E. by Turkish Airlines kapsamında Türkiye’nin yurtdışı perspektifte yara alan yüzü sektör profesyonelleriyle konuşularak çözüm yolları paylaşılacak.
 
ace-of-m.i.c.e.-turizm-medya-grubu-baskani-volkan-ataman14.jpg
 
Fuar kapsamında ulusal ve uluslararası basına vereceği pozitif mesajlarla sektöre yön veren isimlerden; ICCA (International Congress and Convention Association) CEO’su ve Avrupa Bölge Direktörü, SITE (Society for Incentive Travel Excellence) Başkanı, MPI (Meeting Professionals International) Başkanı ve Uluslararası MICE profesyoneli Harry Fine aramızda olacak. Büyük emek ve özveriyle gerçekleştirdiğimiz ACE of M.I.C.E. by Turkish Airlines ile Türkiye MICE sektörünü destekliyoruz ve yanınızdayız mesajını vermek istiyoruz’ sözleriyle konuşmasını tamamladı. Tüm yarışmacı ekiplere başarılar dileyen Ofton İnşaat Turizm Grubu Ceo’su Yusuf Çavdar ‘Turizm sektörünü taçlandıran bu önemli etkinliğe destek olmaktan ve sizleri misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz’ şeklinde konuştu.
 
ace-of-m.i.c.e.-turizm-medya-grubu-baskani-volkan-ataman1222.jpg
 
İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin ‘Dayanışmaya birlikte hareket etmeye en çok ihtiyacımız olan bu günlerde ACE of M.I.C.E. by Turkish Airlines bizler için oldukça önemli.Sektörün hedef alındığı bir saldırıyla karşı karşıya kaldık, bu noktada sektör olarak birlik beraberlik içerisinde olmalıyız’ dedi. Herşeye rağmen Ace Of Mice diyerek konuşmasına başlayan Okan Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Semih Baskan; ülke olarak geçirdiğimiz karanlık günlerde böylesi bir organizasyonun ülke turizminin %40 ını sağlayan MICE sektörü profesyonellerini biraraya getirmesi açısından oldukça önemli olduğunu belirtti. Turizm dünyasında elde edilen gelirlerin sadece Türkiye’de değil tüm dünyada azaldığını, 2016 yılında turizmi %26 daha az bir seviyede kapatıldığını belirten İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Nedret Apaydın daha çok çalışarak bugünlerin atlatılacağını, İstanbul’un ve İstanbul’daki firmaların kongre turizmi açısından yüksek katılımlı uluslararası düzeyde işler yapabilecek bir potansiyele sahip olduklarını söyledi. Bu noktada sektörün heyecanını canlı tutan böylesi bir organizasyona destek vermekten mutluluk duyduklarını ve ACE of M.I.C.E. by Turkish Airlines’ın yaratıcısı Volkan Ataman’ı MICE sektörünün başkanı olarak gördüklerini iletti.
 
ace-of-m.i.c.e.-turizm-medya-grubu-baskani-volkan-ataman,3-001.jpg
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak yıllardır mükemmel bir şekilde organize edilen ACE of M.I.C.E. by Turkish Airlines’ın her zaman yanlarında olduğunu ve tüm katılımcılara her türlü sorunları için kapılarının açık olacağını özellikle belirten Başkan Danışmanı ve Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz; biz zorlukların ülkesiyiz bu zor günleri birbirimize daha da fazla kenetlenerek atlatacağız şeklinde pozitif mesajlarıyla tüm ekibe ayrıca motivasyon verdi.Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek görkemli ödül töreninde kazananların belli olacağı Ace Of M.I.C.E by Turkish Airlines heyecanı devam ediyor.
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21