• BIST 9538.53
  • Altın 2490.606
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8232
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

Eurowings, Ren Nehri’nden Güney Afrika’ya uçacak

Eurowings, Ren Nehri’nden Güney Afrika’ya uçacak
Yeni destinasyonlar için İnternet sitesinden veya Eurowings uygulaması üzerinden rezervasyon imkanı başladı
TURİZMİN SESİ

Eurowings yolcuları yaklaşan kış sezonu için tatillerini şimdiden planlamaya başlayabilecek. Eurowings, 2017/2018 kış sezonu uçuş programını açıkladı ve 29 Ekim 2017 ile 25 Mart 2018 tarihleri arasındaki tüm uçuşlar için rezervasyon yapma imkanını şimdiden başlattı. Havayolunun fiyatlandırma sistemindeki erken rezervasyonun sağladığı birçok fırsat, seyahat severlerin hızlı bir şekilde kış programlarını yapmalarına değecek. Uçuş fiyatları, tüm vergiler, harçlar ve ücretler dâhil olmak üzere sadece 29.99 Euro’dan başlayacak.

Eurowings’in web sitesi wwweurowingscom adresinden ya da Eurowings uygulaması üzerinden tüm uçuşlar için hızlı ve kolay bir şekilde rezervasyon yapılabilecek. Köln/Bonn kalkışlı kıtalararası uçuşlar, Eurowings’in yeni rota ağları arasında öne çıkıyor. Ekim ayının sonundan itibaren, Eurowings, Güney Afrika’nın en büyük ikinci şehri olan ve her yıl yedi milyondan fazla turiste ev sahipliği yapan Cape Town’a uçmaya başlayacak. Bu destinasyon ziyaretçiler için özellikle bar ve restoranlarıyla ünlü V&A Waterfront ile cazibe merkezi konumunda. Şu an yapım aşamasında olan ve şehrin eski liman bölgesini merkeze bağlayacak olan kanal, limandan, meşhur Nico Malan tiyatro salonunun olduğu kuzey bölgeye direkt tekne turu imkânı sağlayacak.

Almanya’dan gelen birçok ziyaretçi için, Cape Town, Güney Afrika turunun başlangıç noktası olarak görülüyor. Eurowings’e ait Airbus A330 uçakları ile her Pazar, Köln/Bonn’dan Güney Afrika’ya gidiş, her Pazartesi de dönüş uçuşları düzenlenecek. Avrupa'daki pek çok havalimanını birbirine bağlayan mevcut yoğun ve ilgi çekici güzergâh ağına ek olarak, Köln/Bonn’dan cazip uzun mesafeli uçuş ağı da sunan havayolu, uçuş ağına çok sayıda yeni destinasyon ekliyor. Aynı şekilde, Köln/Bonn’dan Grenoble ve Innsbruck’a yeni Avrupa içi uçuşlar başlayacak ve bu uçuşlar için rezervasyon imkânı kısa bir süre içerisinde hizmete sunulacak.Önümüzdeki kış sezonunda, Düsseldorf kalkışlı yeni Eurowings seferleri, Hırvatistan'ın Zagreb şehrine, Fas'ın Marakeş şehrine ve Mısır'ın Hurgada şehrine düzenlenecek ve bu rotalar kısa süre içinde rezervasyona açılacak.
 
Münih’teki yeni merkezi kış uçuş programının genişletilmesi için cazibe merkezlerinden bir tanesi olarak görülüyor. Uçuş ağına yeni eklenen destinasyonlar arasında Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, Kanarya Adaları’nda bulunan Gran Canaria ve bunlara ek olarak Fas’ta Marakeş ve Makedonya’da Üsküp bulunuyor. Önümüzdeki günlerde de Bavyera eyaletinin başkenti Münih’ten; Barcelona, Hurgada ve Lizbon gibi birçok yeni destinasyona uçuş rezervasyonu yapma imkanı olacak.
 
Ayrıca Alman Havayolu şirketi Eurowings, Salzburg’dan Londra Stansted Havalimanı’na, Birmingham ve Manchester şehirlerine de uçuş düzenleyecek.Lufthansa’nın ikinci markası Eurowings’in gelişimi hızla ilerliyor. Kaliteli ve düşük maliyetli havayolu şirketi, şu anda dünyanın en hızlı büyüyen havayollarından biri. Ocak ayında, Salzburg’da yeni bir merkez açan Eurowings, Mart sonunda Münih’in çok ödüllü 2. Terminali’nden de 30 yeni noktaya uçmaya başlayacak. Mayıs ayında ise Almanya’da yer almayan ilk merkezini Palma de Mallorca’da kurup uçaklarından 4 tanesini bu yeni merkezde kullanacak.  Aynı zamanda, Eurowings; Düsseldorf, Köln/Bonn, Stuttgart, Hamburg, Berlin, Hanover ve Dortmund’da bulunan merkezlerini genişletmeye devam edip Köln/Bonn Havaalanı’ndan kıtalararası uçuşlarını da sürekli arttırmaya devam edecek. 
 
Eurowings markası, maksimum müşteri konforu ve rahatlığı, olağanüstü fiyat/performans oranı, hizmetlerinde sunduğu istisnai yaratıcılık ve büyük yenilikçi gücüyle varlığını sürdürmeye devam ettiriyor. Eurowings, yolcuların akıllı telefonları, tabletleri, dizüstü bilgisayarları aracılığıyla erişim sağlayabildiği WINGS Eğlence Sistemi’yle teknoloji alanında lider uçak içi eğlence sistemini sunuyor. Tüm yıl boyunca, filodaki tüm uçaklar, geniş bant internet bağlantısı olan WINGS Connect ile donatılmış olacak. Havayolunun güvenilirliği ve dakikliği, cazip uçuş ağı ve yüksek müşteri memnuniyeti giderek artarak kaliteli ve düşük maliyetli Eurowings’i daha fazla müşterinin ilk tercihi haline getiriyor.
Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21