• BIST 9129.9
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Denizin, Kumun, Güneşin Tadını Çıkarın

Denizin, Kumun, Güneşin Tadını Çıkarın
Erken rezervasyon döneminin hemen ardından başlayan son dakika kampanyaları, tatilcileri harekete geçirdi

TURİZMİN SESİ


Tesislerin, Haziran ayı için verdikleri uygun fiyatlarla, bir tatil parasına iki tatil yapmak ve denizin, kumun, güneşin tadını doyasıya çıkarmak mümkün.Sıcakların kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde, hepimizin aklında deniz-kum-güneş üçlüsü var. Erken rezervasyon yaptıranlar, tatile gitmek için gün sayıyor. Peki, yaptırmayanlar! Onlar da hiç endişe etmesin çünkü erken rezervasyon sezonunun hemen ardından başlayan son dakika kampanyaları ile tatillerini planlamak için hala zamanları var. Üstelik bu yıl tesislerin, Haziran ve Eylül aylarında oldukça uygun fiyat vermeleri nedeniyle, bir tatil parasına iki tatil yapmak mümkün.

Türkiye’nin lider turizm portalı tatilsepeti.com, yurt içinde 64 TL, yurt dışında ise 99 Euro’dan başlayan fiyatlarla tatil yapılabilecek lokasyonları derledi. İster karne hediyesi, ister Babalar Günü, ister dostlarla keyifli birkaç gün… Tatilciler, son dakika kampanyalarından yararlanarak Haziran ayının tadını çıkarabilir, biri yurt içinde, biri yurt dışında olmak üzere iki tatil yapabilirler.

Çocuklu ailelerin tercihi Antalya
Okulların kapanmasının ardından tatile çıkacak ailelerin tercih ettiği bölgelerin başında Kemer, Belek, Side ve Alanya geliyor. Su kaydırağı / aquapark, animasyon, çocuk kulübü ve çocuk bakımı hizmetini öncelikli kriterler olarak göz önünde bulunduran aileler ayrıca, tesisin sahile yakınlığı ve plajın kum olup olmadığı ile de yakından ilgileniyor.

Çocukları ile birlikte tatile gitmek isteyen misafirler, Haziran ayında son dakika kampanyalarından yararlanıyor. Kişi başı 64 TL’den başlayan fiyatlarla her şey dahil tatil yapmanın mümkün olduğu bu günlerde, ebeveynler, çocuklarına en güzel karne hediyesini vermiş oluyor. tatilsepeti.com, yüzde 30’a varan son dakika fırsatları ile birlikte; 2 çocuk ücretsiz oteller, ücretsiz geceleme kampanyası olan tesisler, ulaşım kampanyaları gibi çok avantajlı fırsat ve alternatifler de sunuyor.

Side’den İbiza’ya deniz-kum-güneş tatili
Yaz tatilinde, denizin, kumun, güneşin tadını çıkarmak isteyenlerin bu yıl öncelikli rotaları Side-Manavgat, Belek ve Marmaris. Kıbrıs da, her yıl olduğu gibi, en çok tercih edilen destinasyonların arasında yerini alıyor.

Yurt içinde tatilini yaptıktan sonra uygun kampanyalardan yararlanarak ikinci tatilini yurt dışında geçirmek isteyenler için de, tatilsepeti.com, keyifli ve uygun fiyatlı önerilerde bulunuyor. Deniz-kum-güneş tatiline yurt dışında devam edenler, Budva, Mykonos, Rodos, Malta ve İbiza turlarını tercih ediyor.

Yeni keşif Thassos!
Yunanistan’ın popüleritesi gün geçtikçe artan tatil cenneti Thassos Adası, kişi başı 99 Euro’dan başlayan fiyatları ile 2016 yazının gözde destinasyonu olmaya aday. Turkuaz rengi, akvaryum gibi denizi, muhteşem plajları ve unutulmaz lezzetleri ile Thassos Adası, bu yaz farklı bir keşif yapmak isteyen misafirlerini bekliyor!

Gemi turları ile vizesiz seyahat özgürlüğü
Gemi turları da, hem aileler hem de gençler arasında sıkça tercih edilen bir tatil alternatifi. Vizesiz Yunan Adaları Turu ile Mykonos, Santorini ve Rodos’u keşfetmek, kişi başı 144 Euro’dan başlayan fiyatlarla mümkün.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21