• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Corendon Turizm Grubu’ndan Türkiye’ye tanıtımı

Corendon Turizm Grubu’ndan Türkiye’ye tanıtımı
Corendon Turizm Grubu, Hollanda’nın basın, blogger ve turizm camiasından çok önemli isimlerini Türkiye’de ağırladı
TURİZMİN SESİ

Hem otel zinciri hem havayolu, hem de tur operatörü olarak yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Corendon Turizm Grubu, Türkiye’yi tanıtmak için önemli bir atılım gerçekleştirdi. Grup, Hollanda’nın basın, blogger ve turizm camiasından çok önemli isimlerini Türkiye’de ağırladı.Hem yurt içinde hem de yurt dışında yaptığı yatırımlarla büyümeye devam eden Türkiye’nin önde gelen turizm gruplarından Corendon Turizm Grubu, Türkiye’yi tanıtmak çalışmalarına devam ediyor. Yıllardır Avrupa’da Türkiye tanıtımı için birçok etkinlik yapan yine Türkiye’yi tanıtmak adına Corendon Airlines için Türkiye temalı uçuş emniyet filmi çeken grup,  bünyesinde yer alan Corendon Hollanda Tur Operatörlüğü ile birlikte önemli bir organizasyona daha imza attı. Corendon, özel bir uçakla Türkiye’ye getirdiği Hollandalı basın, blogger ve turizm camiasından çok önemli isimleri ve çekilişle geziye katılmaya hak kazanan Hollandalı vatandaşları iki gün boyunca Türkiye’de ağırladı. 

Etkinlik, Hollandalı turistlerin Türkiye’ye olan algılarını olumlu yönde etkilemek, her daim övgü ile söz edilen Türk misafirperverliği- konukseverliğini gelen turistlere doyasıya yaşatmak ve Türkiye’nin ne kadar güvenli bir ülke olduğunun gösterilmesi amacıyla düzenlendi. Hollandalı misafirler etkinlik kapsamında, iki gün boyunca Türkiye’nin en önemli turistlik lokasyonları Kapadokya, Antalya ve Aspendos’un tadını çıkardı. Hollandalı misafirler önce Kapadokya’da unutulmaz bir balon turu yaptı. Ardından Antalya’ya geçerek Hollandalı sanatçıların yer aldığı ve ‘Miss Nederland’ yarışmasının finalistlerinin belirlendiği etkinliğe katıldı. Grup yarışmanın ardından, Aspendos Antik Tiyatro’da düzenlenen dünyaca ünlü Türk sanatçı Karsu Dönmez’in konserine katıldı.
 
Hollandalı turistlerin yüzde 89’u tatil için yeniden Türkiye’ye gelecek
Corendon Turizm Grubu etkinlik kapsamında 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren, dünyanın en önemli araştırma şirketlerinden GfK’ya yaptırdığı ve Hollandalı tatilcilerin Türkiye seyahatleriyle ilgili deneyimlerini kapsayan araştırma sonuçlarını da açıkladı. 2017 Mayıs ayında Türkiye sahillerinde tatil yapan 1.000 Hollandalı turist üzerinde yapılan araştırmaya göre; turistler 10 üzerinden 8,5 puanla Türkiye’deki tatillerinden memnun kaldığını belirtti. Turistlerin yüzde 96’si Türkiye’de kendilerini oldukça güvenli hissetti. Turistlerin yüzde 89’u tatil için yeniden Türkiye’ye geleceğini belirtti. Ayrıca Hollandalı turistler, kaldıkları otel ve oteldeki servise de 10 üzerinden 8,4 puan verdi.
Karaer: “Bu başarı Türkiye’nin turizmde benimsediği yaklaşımın eseri”
 
Hollanda’dan gelen turistlerin yüzde 60’ını Türkiye’ye getirdiklerinin altını çizen Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, “Türk turizmi için Hollanda oldukça önemli bir ülke. Hollandalı misafirlerimizin Türkiye’de yaptıkları tatilden memnun kalmalarını da çok önemsiyoruz. Uluslararası araştırma şirketi GfK’ya yaptırdığımız anketten çok güzel sonuçlar elde ettik ve bunu da paylaşmak istedik. Anket sonuçlarına göre, Hollandalı misafirlerimiz 8,5 puanla Türkiye’deki tatillerinden memnun kaldı, yüzde 89’u tatil için yeniden Türkiye’ye geleceğini belirtti. Bu oranları Türkiye’nin turizmde benimsediği yaklaşım ve elde ettiği başarının önemli bir yansıması olarak değerlendirmek gerekli” dedi. Avrupa pazarındaki rezervasyonlarda hareketlenme başladığını belirten Karaer, haziran ve temmuz aylarında son dakika satışlarında ciddi bir atak beklediklerini belirtti.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21