• BIST 9096.77
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Chef’s Table Keyifli Eylül Workshopları

Chef’s Table  Keyifli Eylül Workshopları
Chef’s Table Mutfak Akademisi Eylül ayında da birbirinden keyifli workshop’ları ile sizi akademiye davet ediyor

TURİZMİN SESİ


Ülkemize milli şef olarak 36 madalya kazandıran Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef’s Table Mutfak Akademisi Eylül ayında da birbirinden keyifli workshop’ları ile sizi akademiye davet ediyor. Keyifle vakit geçirirken kendi reçetelerinizle neler yapabileceğinizi göreceğiniz bu workshoplar tam size göre.

2 EYLÜL CUMA - TEX MEX (150 TL)
Kırmızı et olmadan sofranın eksik kaldığını, acı biber olmadan yemekten tat alamadığınızı söyleyenlerden iseniz efsane Tex-Mex lezzetlerini yapmayı öğreneceğiniz bir workshop deneyimi sizleri bekliyor. Gelsin Fajita’lar gitsin Taco’lar.

3 EYLÜL CUMARTESİ - OCAKBAŞI 1  (170 TL)
Türk kültürünün en önemli unsurlarından ‘’Ocakbaşı’’ keyfinin tadını çıkarırken bir yandan da patlıcan kebabı, ciğer veya tavuk şiş gibi tatların yapımını öğreneceğiniz bu keyifli workshop’a davetlisiniz.

4 EYLÜL PAZAR - İTALYAN MUTFAĞI  1 (150 TL)
Dünyanın en prestijli ve Türkler’in en sevdiği mutfaklardan olan İtalyan Mutfağı’nın sırlarını bu workshop ile keşfettikten sonra İtalyan restoranlarına gitmenize gerek kalmayacak. Meşhur İtalyan lezzetlerini uygulamalı olarak öğreneceğiniz bu workshop’ta keyif ve lezzet dolu saatler size bekliyor.

6 EYLÜL SALI - CHEESECAKE DEVRİMİ (150 TL)
Tüm dünyada kabul görmüş, en çok sevilen tatlı çeşitlerinden biri olan cheesecakelerin alternatif malzemelerle nasıl farklı lezzetlerde hazırlandığını görmek ve yapımının sırlarını keşfetmek için akademiye davetlisiniz.

7 EYLÜL ÇARŞAMBA - GOURMET BURGER (160 TL)
Bildiğimiz burger tariflerinin dışına çıkıp farklı tatlar yaratmak istiyorsanız bu workshop tam size göre. İsli ve Mısırlı Tavuk Burger gibi tatların yapılışını ay bitmeden öğrenmek mümkün.

9 EYLÜL CUMA - PİZZA (140 TL)
Pizza hamurunun hassasiyetliklerini ve pizza açım tekniklerini öğrenmek isteyenler Chef’s Table Mutfak Akademisi’ne davetli! Pizza Margaritha, Pizza Calzone ve Fajita Pizzaların sırrı artık sır olmaktan çıkacak.

10 EYLÜL CUMARTESİ - ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 (165 TL)
Et pişirmeye başlamak için öncelikle eti tanımak gerekir. Uzman eğitmenler ile işe önce eti tanımayı öğrenmekle başlayıp sonrasında farklı pişirme tekniklerini uygulamalı öğreneceğiniz bu workshop size çok şey vaat ediyor.

17 EYLÜL CUMARTESİ - MEKSİKA ATEŞİ  (150 TL)
Meksika’nın eşsiz mutfağına ortak olmaya var mısınız? Quesadilla’dan Taco’ya tüm müthiş tatların püf noktalarını, temel özelliklerini ve yapısını akademide öğreneceksiniz.

18 EYLÜL PAZAR - ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 (165 TL)
Et pişirmenin eti tanımakla başladığını zaten söyledik. Uzman eğitmenler eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshop ile kendinize çok şey katacaksınız.

19 & 20 EYLÜL PAZARTESİ – FIRINDAN (2 Günlük Workshop) (320 TL)
Sıcak sıcak taptaze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmekle kalmayıp tariflere kendi fikirlerini katıp kendi reçetelerini oluşturmak isteyenler bu eğitime davetli.

21 EYLÜL ÇARŞAMBA - TAPAS & MEZE (145 TL)
Fıstıklı Tarhana Ezmesi’nden Rakılı Levrek Ceviche gibi alışılmışın dışındaki lezzetteki mezeler, piyazlar ve atıştırmalıklarını nasıl yapacağınızı keşfedeceksiniz. Sofralarınızı özelleştirecek, misafirlerinizi şaşırtacak lezzet tüyolarını öğrenmek için akademiye davetlisiniz.

23 EYLÜL CUMA - STEAK BURGER (150 TL)
Doyurucu olduğu kadar nefis burgerleri hazırlamayı öğrenecek, her seferinde yapmaktan keyif alacağınız tatların detaylarını keşfedeceksiniz. Grand Burger’den Islak Hambuger’e, Closcaw Salatası’ndan Çikolatalı Süt Burger’e hepsi bu workshop’ta!

24 EYLÜL CUMARTESİ - SUSHI (160 TL)
Tüm dünya gibi Türkiye’de de büyük kabul görmüş lezzetlerden Sushi’yi hazırlamanın o kadar da zor olmadığını bu workshop ile göreceksiniz.

25 EYLÜL PAZAR - OCAKBAŞI - 2  (165 TL)
Kültürümüzün vazgeçilmezlerinden ‘’Ocakbaşı’’ keyfini önemli kılan lezzetlerden taze baharatlı dana şiş ve kasap köfte gibi tatların yapımını keşfetmek için bu lezzetli workshop’a davetlisiniz.

26 EYLÜL PAZARTESİ - EKMEK SANATI (4 GÜNLÜK EĞİTİM) (1500 TL)
4 gün süren bu eğitim programında ekmeğin çok hassas yapısını ve yapım tekniklerini öğrenmekle kalmayıp 4 gün sonunda kendi reçetelerinizi oluşturabileceğiniz bir eğitim programı.
Ekmek hakkında uzlaşmak isteyen, pastane, kafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, ekmek üretimi yapmak isteyenler ve tüm ekmek severler için ideal bir eğitim. Ekşi Maya Yapımı, Foccachio, Ramazan Pidesi, Panini Ekmeği, Hamburger Ekmeği öğreneceklerinizden sadece birkaçı.
27 EYLÜL SALI -  İTALYAN MUTFAĞI - 2 (160 TL)
İtalyan Mutfağı’na tutku duyanlar, bu mutfağın ince detaylarına inmek ve geleneksel lezzetlerini hikayeleri ile birlikte hazırlayıp sunmak için bu workshop’a davetlisiniz! Farklı malzemeler ile hazırlanan Lazanyalardan, Pannacotta’ya tüm tatlar sizlerle.

28 EYLÜL ÇARŞAMBA - SUSHI (160 TL)
Tüm dünya gibi Türkiye’de de büyük kabul görmüş lezzetlerden Sushi’yi hazırlamanın o kadar da zor olmadığını bu workshop ile keşfedeceksiniz. Surimi Roll, Sesami Maki Roll, Sake Nigiri ve Wasabi Sos hepsi bu workshop’ta.
30 EYLÜL CUMA - LATİN AMERİKA (150 TL)
 
Latinlerin kıvrak lezzetlerinde kaybolmaya var mısınız? Karides Cheviche'den Kinoa Salata'ya en özel Latin lezzetlerini keşfedeceksiniz.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21