• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

BU BAYRAM DA TATİL DEYİNCE, PRONTOTOUR

BU BAYRAM DA TATİL DEYİNCE, PRONTOTOUR
Prontotour yurtdışı turlarında sektörün öncü şirketi olarak, Şeker Bayramında da birbirinden değişik ve çok özel yurtdışı tur seçeneklerini misafirlerin beğenisine sunuyor. “Dünya Büyük, Bayramda Ziyaretine gitmek lazım” sloganı ile dünyanın görülmeye de

TURİZMİN SESİ


İskandinavya ülkeleri Danimarka, İsveç, Norveç; ayrıca Finlandiya'nın başkenti Helsinki ile Rusya'nın en gözde şehirleri Moskova-St. Petersburg, Avrupa'nın son yıllarda en popüler destinasyonları olan Dalmaçya Sahilleri(Hırvatistan) turunda Dubrovnik, Split ve Zagrep, baştanbaşa Balkanlar turunda 6 ülkeyi doyasıya gezerken Karadağ, Kosova, Arnavutluk, Hırvatistan, Bosna, Makedonya'nın tüm güzellikleri yaşanıyor.

Eylül ayının sonlarına rastlayan Bayram döneminde, daha sıcak ülkelere giderek deniz, güneş, kum tatili veya ılıman iklimde kültür turu yapmayı tercih edenleri de Prontotour düşünmüş. Ürdün'de hem denize girebileceğiniz hem de kültür turu yapabilir, Kızıldeniz'in belki de en iyisi Sharm el Sheikh'te denizaltı güzelliklerini yakından görebilir, Fas, Tunus, Oman veya Yemen'de sıcak bir havada birbirinden güzel şehirlerde doyasıya bir kültür turu yapabilirsiniz. Tropik adaları tercih edenler içinse, Phuket, Maldivler ve turlarında romantik ve sıcak bir tatil yapabilirsiniz.

Hem ılıman bir iklim olsun hem de deniz yerine doyasıya bir kültür turu yapayım diyorsanız o halde Prontotour'un Çin, Japonya, Hindistan-Nepal'i gezebilirsiniz. Biraz da denize girsek fena olmazdı diyorsanız, Bangkok-Pattaya-Singapur, Bangkok-Phuket-Singapur paketlerinden ideal…

Prontotour'un en güçlü olduğu destinasyonlardan Orta Avrupa'da ise Şeker Bayramı'nda Avrupa'nın masal kenti Prag'a 5 özel uçak kaldırılıyor. Yine Orta Avrupa'yı bu özel 10 günlük tatil fırsatından faydalanıp, daha çok keşfetmek isteyenler için de Prontotour özel bir imkan sunuyor. Prontotour'la 8 günlük 3 ülkeyi içeren Budapeşte-Viyana-Prag turunu satın aldığınızda, 4. ülke olan Slovakya turu da Prontotour tarafından ücretsiz veriliyor. Bu bayram Prontotour ile yaklaşık 500 kişi Budapeşte-Viyana-Prag kültür turu ile Orta Avrupa'nın güzelliklerini keşfedecek.

Kurulduğu 1993 yılından bu yana İtalya denince ilk akla gelen tur operatörü olan Prontotour, 2008 Şeker Bayramı'nda da Roma-Floransa-Venedik'i içeren 1 haftalık İtalya kültür turlarının yanı sıra dünyaca ünlü İtalyan şehirlerini sindirerek gezmek için, 4-5 günlük tek şehir Roma, tek şehir Floransa ve tek şehir Venedik alternatifleri de sunuyor. Bununla birlikte 5 günlük Venedik-Floransa ve Roma-Floransa da organize edilen diğer İtalya turları arasında… Ayrıca İtalyan Rivierası ve Fransız Cote D'Azur'unu doyasıya gezmek için de İtalya Fransa turunu da Şeker Bayramı'nda organize ediyor.

Prontotour birçok şehri doyasıya gezebileceğiniz “Gemi ile Nehir Turları”, Şeker Bayramı'nda en çok beğenilen ve yoğun talep gören Volga-Don Nehri ile Dinyeper Nehir turları olarak organize ediliyor.

Ayrıca Cruise turlarından, “Gemi ile Vizesiz Yunan Adaları” turu Şeker Bayramı'nda yine en çok ilgiyi görecek turlar arasında. 299 €uro'dan başlayan 5 ve 6 günlük turlar kapsamında, Atina-Santorini-Mykonos-Midilli adaları 21 saate varan uzun liman konaklamaları ile doyasıya gezebileceğiniz şehirler.

Prontotour ayrıca 5*Deluxe Sapphire Princess gemisi ile Meksika Rivierası ve Los Angeles-Las Vegas şehirlerini içeren muhteşem bir gemi seyahatini Şeker Bayramında misafirlerin beğenisine sunuyor.

Prontotour Şeker Bayramı'nda yurt içi destinasyonlarının en çok ilgi gören ve aynı zamanda Eylül Ekim aylarında en güzel zamanı bulunan Kıbrıs'a 3 uçak kaldırıyor.


Bilgi ve rezervasyon için; 0 212–444 91 92 prontotour.com.tr

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21