• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Atlasglobal’den 4 Yeni Uçuş Noktası

Atlasglobal’den 4 Yeni Uçuş Noktası
Yakın dönemde kurumsal kimliğinde girdiği yenilenme süreci ile kendinden söz ettiren Atlasglobal, yurtdışında 4 yeni uçuş noktasını birden satışa açtı
TURİZMİN SESİ

 “Global projesinin” ilk adımlarını attığını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği lansman kampanyası ile duyuran Atlasglobal, bu proje kapsamında uçuş ağını genişletmeye Almanya, Hollanda ve Kırgızistan ile devam ediyor, üstelik Uçan Şeflerin ikramları eşliğinde.“Hayallerin üstünde bir dünya” sloganı ile kurumsal kimliğini yenileyen Atlasglobal, uluslararası arenada büyüme hedefleri kapsamında yurtdışında 4 yeni hattı birden satışa açtı. Atlasglobal’in yeni destinasyonları arasında Avrupa’da Amsterdam, Düsseldorf ve Köln, Asya’da ise Kırgızistan’ın başkenti Bişkek bulunuyor. İstanbul Atatürk

Havalimanı’ndan gerçekleşecek Atlasglobal’in yeni seferlerinin detayları şöyle:Amsterdam: 18 Haziran’da başlayacak uçuşlar haftanın her günü gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 10:00’da, Amsterdam’dan ise saat 13:30’da kalkıyor. Uçuşların fiyatları tek yönde her şey dahil 69 Euro’dan başlıyor. 

Düsseldorf: 11 Haziran’da başlayacak uçuşlar haftanın her günü gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 09:30’da, Düsseldorf’tan ise 12:50’de kalkıyor. Uçuşların fiyatları tek yönde her şey dahil 69 Euro’dan başlıyor. 
 
Köln: 11 Haziran’da başlayacak uçuşlar haftanın her günü gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 13:25’te, Köln’den ise 17:20’de kalkıyor. Uçuşların fiyatları tek yönde her şey dahil 57 Euro’dan başlıyor. 
 
Bişkek: 16 Haziran’da başlayacak uçuşlar Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere haftada beş gün gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 18:55’te, Bişkek’ten ise Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri saat 04:10’da kalkarak 06:55’te İstanbul’da oluyor. Bişkek uçuşlarının fiyatları tek yön her şey dahil 139 USD’den başlıyor.
Atlasglobal yolcuları Amsterdam, Düsseldorf, Köln ve Bişkek’e İstanbul bağlantılı olarak yurtiçi ve yurtdışı diğer uçuş noktalarından uygun bekleme süreleri ile rahatça seyahat edebiliyor.
 
Başarının sırrı kalite standartlarında süreklilik
Yeni satışa açılan hatlar hakkında konuşan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy “Global projemiz kapsamında yurtdışında yeni projelerimizi çok yakında hayata geçireceğimizi duyurmuştuk. Uçuş ağımızı Doğu’dan Batı’ya genişletmeye devam ediyoruz. Sadece yeni hatlar açarak büyüme sürecinin stratejik başarıya ulaşmasını bekleyemezsiniz, önemli olan hizmet verdiğiniz tüm noktalarda aynı yüksek kalite standartlarınının sürekliliğini sağlayabilmektir. Bizim için önemli olan yolcularımıza A’dan Z’ye konforlu bir seyahat tecrübesi yaşatabilmek. Geçen sene Londra ve Kuveyt uçuşlarımızda başlattığımız Uçan Şef hizmetinin konuklarımızdan yoğun ilgi görmesi nedeniyle bu hizmeti Amsterdam, Düsseldorf, Köln ve Bişkek uçuşlarımızda da sunmaya karar verdik” şeklinde konuştu. Murat Ersoy, yurtdışındaki planlı büyümelerine yeni hatlar ile devam edeceklerini belirtti. 
 
Uçan Şeflerden özel ikramlar
Atlasglobal, Haziran ayından itibaren başlayacak bu yeni uçuşlarında tüm yolcularına “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde keyifli bir uçuş sunuyor. Atlasglobal ile EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, 25 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor.
 
Business Class ayrıcalıkları
Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 35 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer  gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.
Atlasglobal’in yeni uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21