• BIST 9561.78
  • Altın 2484.765
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8361
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

Annenize unutulmaz bir seyahat hediye edin

Annenize unutulmaz bir seyahat hediye edin
Anneler Günü’nde kalbinizin kraliçesi annenize unutulmaz bir seyahat hediye etmeye ne dersiniz?
TURİZMİN SESİ

Türkiye’nin önde gelen turizm markası Prontotour, anneniz ve sizin için vizesiz rotalar seçti… Bizi hayata hazırlayan ve her adımda yanımızda olan annemize olan sevgimizi göstermek için bu anlamlı günde onu mutlu edecek bir hediyeye ne dersiniz? Kalbimizin kraliçesi annelerimiz için Prontotour’un hazırladığı paket turlardan birini seçerek ona unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşatabilir, anılarınıza unutulmaz fotoğraf kareleri ekleyebilirsiniz.Yurtdışı turlarının lider tur operatörü markası Prontotour, anneniz ve sizin için vizesiz rotalar seçti. İşte muhteşem bir Anneler Günü hediyesi için Prontotour’un size önerileri…

BALKANLAR
İlkbaharın bu güzel günlerinde vizesiz coğrafyaları annenizle birlikte keşfetmeye ne dersiniz? Anadolu’dan izler bulacağınız kültürü, mutfağı ve yaşam biçimi ile Balkanlar sizi bekliyor. Prontotour’un uçaklı paketlerinin yanı sıra otobüslü turları ile siz de her ayrıntıyı görerek ve her anın tadını çıkararak gezebilirsiniz. Belgrad, Saraybosna ve Üsküp gibi şehirlerde geçmişin izlerini bulabilirsiniz. Üstelik Balkanlar’ı 99 Euro’dan başlayan cazip fiyat seçenekleriyle görme şansına sahipsiniz.
 
YUNAN ADALARI
Masmavi Ege Denizi ile çevrilmiş Yunan Adaları tatilcilerin gözde rotaları arasında yer alıyor. Jet sosyetenin adresi Mikonos'tan Yunanistan'ın saklı cenneti Santorini'ye, tarihi ada Rodos'tan Midilli'ye kadar birçok yeri ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca yapacağınız cruise tatilinin keyfi de bir başka olacak.
 
UKRAYNA
Ukrayna, vizenin yanı sıra pasaport ihtiyacı bile olmadan gezebileceğiniz bir Avrupa ülkesi. Yeşil alanları, kültürü ve daha pek çok gezilecek yerleriyle seyahatseverlere güzel tercihler sunuyor. Ülkenin en gözde şehirleri Kiev, Lviv ve Odessa baharın renkleriyle cezbeden bir hale bürünüyor.
 
FAS
Her daim dikkat çeken renkleri, yaşam biçimi ve dünden bugüne yaşattığı kültürlerle seyahatseverlerin ilginç rotaları arasında yer alan Fas'ta dillere destan bir tatil geçirebilirsiniz.Unutulmaz filmlere konu olan Casablanca'dan, masmavi boyanmış yapıları ile “mavi şehir” adını alan Essouira’ya, oradan labirent şeklindeki sokaklarıyla sır dolu şehir Marakeş'e kadar uzanan bu yolculuk hafızalardan uzun süre çıkmayacak.
 
BEYRUT
Doğu ile Batı kültürünün en iyi yaşandığı yeri görmek isterseniz, Ortadoğu’nun Paris’i benzetmesini fazlasıyla hak eden Beyrut'a sizleri davet ediyoruz. Sıcakkanlı insanları, renkli kültürü, canlı gece hayatı ve eşsiz yemekleriyle kendinizi çok farklı bir dünyanın içinde bulacaksınız.
 
GÜNEY AFRİKA
Harika bir doğaya ve modern şehirlere sahip olan Güney Afrika'da unutulmaz bir deneyime hazır mısınız? Vahşi yaşam, tarih ve eğlence ile ziyaretçilerine harika bir tatil ortamı sunan Güney Afrika'da Cape Town, Johannesburg, Sun City ve Pilanesberg gibi şehirlerde ülkenin kalbine dokunacaksınız.
 
UZAKDOĞU
Uzak Doğu'ya doğru büyüleyici bir yolculuğa çıkmak ister misiniz? Dünyanın en çok ziyaret edilen coğrafyası olan Uzak Doğu'da kendine özgü kültürlere sahip olan Tayland, Hong Kong, Singapur, Japonya ve Güney Kore gibi ülkelerde muhteşem bir tatil sizi bekliyor. 
 
KÜLTÜR TURLARI VE KIBRIS
Dilerseniz Prontotour’un yurtiçi turlarına katılabilir, annenize mutlu anlar hediye edebilirsiniz. Prontotour’un kültür turları arasında Eskişehir'den Kapadokya'ya, Karadeniz'den Anadolu'nun bereketi Eğin'e kadar birçok seçenek var. Ayrıca "Çocuğumla geziyorum" gibi özel organizasyonların yanı sıra muhteşem festival ve karnavallar da ilginizi çekecektir. Öte yandan Kıbrıs otellerinin fiyat ayrıcalıklarından yararlanarak annenizi Akdeniz’in bu muhteşem adasına davet edebilirsiniz.
 
VİZEM VAR DİYORSANIZ…
Prontotour'un İtalya, İspanya, Benelüks, Orta Avrupa gibi turlarına bakarak annenizi renkli bir dünya ile buluşturabilirsiniz. Avrupa'da tabiatın renk cümbüşünün yaşandığı bu aylarda tarih, kültür ve sanatın buluştuğu ülkeler keşfedilmek için sizi bekliyor. Prontotour’un konforlu tur otobüsleri ve deneyimli rehberleri ile ayrıcalıklı tatil yapma fırsatını kaçırmayın. İlkbahar, yaz ve bayram dönemi turlarını erken alarak fiyat ve taksit avantajlarından yararlanabilirsiniz.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21