• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

21. Emıtt Turizm Fuarı Açıldı!

21. Emıtt Turizm Fuarı Açıldı!
Erken rezervasyon fırsatları ile en çok ilgi gören turizm rotaları ve dünya turizm sektörünün lider isimleri EMITT 2017’de!
TURİZMİN SESİ

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 80 ülkeden 5.000 kurum ve kuruluş, Dünya’nın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil destinasyonlarını tanıtıyor. Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde yer alan   EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT; 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında 21. kez düzenleniyor.  

dogu-akdeniz-uluslararasi-turizm-ve-seyahat-fuari-emitt,7-001.jpg
 
Fuarın açılışını ITE Turkey Turizm & Seyahat & Moda Grup Direktörü Hacer Aydın, ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, ITE Group Bölge Direktörü Vincent Brain, Alman Seyahat Birliği (DRV) Başkanı Norbert Feibig, Avrupa Oteli Restoran ve Kafeler Birliği (HOTREC) Başkanı Susanne Kraus - Winkler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Birleşmiş Milletler Turizm Örgütü Genel Sekreteri Taleb D. Rifai ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, gerçekleştirdi.
 
dogu-akdeniz-uluslararasi-turizm-ve-seyahat-fuari-emitt,cetin-gurcun,timur-bayindir,-nedret-apaydin,-murat-ersoy,-osman-ayik.jpg
 
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'in açılışında TÜROB Başkanı Timur Bayındır,TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün,TÜROFED Başkanı Osman Ayık, İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Nedret Apaydın ve çok sayıda davetli katıldı.
 
dogu-akdeniz-uluslararasi-turizm-ve-seyahat-fuari-emitt,7.jpg
 
Dünya’nın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT, bu yıl 70 bin metrekarelik 12 salonda 80 ülkeden 5.000 kurum ve kuruluşu ağırlayacak. Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT; fuar boyunca devam eden “Turizmde Yeni Hedefler ve Stratejiler”, “Özgünlükleriyle Markalaşan Şehirler” ve “Kent, Kültür ve Yaşam: Mardin” başlıklı panellerle sektöre bilgi akışı sağlayacak.  EMITT süresince katılımcılar tarafından hazırlanan çeşitli sahne gösterileri ve stant etkinlikleri de gerçekleşecek. Seyahat tutkunlarının buluşma noktası olan EMITT, 29 Ocak Pazar akşamı sona erecek. 
 
dogu-akdeniz-uluslararasi-turizm-ve-seyahat-fuari-emitt,3.jpg
 
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında düzenlenecek fuarı 60.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT, uluslararası alanda, yeni satın alma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları sunuyor. Katılımcıların iş hacimlerini arttırma olanağı bulduğu fuarda; ülke pavilyonları, tatil destinasyonları, yaz turizmi kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turizm merkezleri, tur operatörleri ile acenteler yer alıyor. EMITT ziyaretçileri ise fuarda seçtikleri tatil destinasyonlarını inceleyebilecek ve bütçelerine uygun olan tatil seçeneklerine karar verebilecek. 28 - 29 Ocak tarihlerinde ziyaretçilere açık olan EMITT’te seyahat severlerin bütçelerine uygun tatil rotaları cazip fiyatlar ve “Erken rezervasyon” kampanyaları ile sunulacak
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21